tippek

Segítsünk egymásnak!

Mai teremtésem sikertelensége adta az ötletet!
Biztos nem vagyok vele egyedül akinek azért semmisül meg a teremtése, mert nem hisz eléggé a vágyott dolog elérésében, vagy nem akarja eléggé, vagy akár a negatív gondolatok legyűrik a pozitívakat!

Szóval ötleteljünk együtt, kinek milyen bevált módszere van az imént felsoroltak ellen!

Puszi, szép estét Mindenkinek!

"A SIKER dióhéjban" c. ingyenes ebook

Sziasztok!

Elkészült a rövid "ebookom" harmadik, javított és átdolgozott kiadása.

Témái:
- Célkitűzés profi módon
- A gondolatok ereje
- Időgazdálkodás és hatékonyság
- Pénz és gazdagság
- Energiaszintünk maximalizálása
- Problémamegoldó és kreatív technikák Tovább »

Kapcsolat-tippek

Kapcsolat-tippek

"1. Minőségi idő
A napi 8 órás munka, a háztartás és a gyerekek körüli teendők mellett esténként kimerülve zuhanunk az ágyba, majd másnap kezdődik előlröl a mókuskerék. A sok elfoglaltság, a nagy rohanás és az állandó stressz mellett szinte nem is jut idő egymásra. Pedig egy párkapcsolatban nagyon fontos elegendő időt szánni egymásra, különben hamar kialudhat a tűz. Tovább »

Címkék:

Környezettudatosság, avagy a „zöld erő veled van”!

Mindennapjaink során a környezetünk, az anyatermészet védelme egyre nagyobb hangsúlyt kap, illetve kellene, hogy kapjon. Gyermekeink csak tőlünk tudják megtanulni (igen, igen, nem más a felelős), hogyan kímélhetik, védhetik meg ezen értékeinket (mert ezek ÉRTÉKEK), hogyan élhetnek egy tisztább életet. A személyes példamutatás elengedhetetlen ebben a kérdésben is. Tovább »

Környezettudatosság, avagy a „zöld erő veled van”!

mókusok csatájaMindennapjaink során a környezetünk, az anyatermészet védelme egyre nagyobb hangsúlyt kap, illetve kellene, hogy kapjon. Gyermekeink csak tőlünk tudják megtanulni (igen, igen, nem más a felelős), hogyan kímélhetik, védhetik meg ezen értékeinket (mert ezek ÉRTÉKEK), hogyan élhetnek egy tisztább életet. A személyes példamutatás elengedhetetlen ebben a kérdésben is.

Ide mindenki leírhatja ötleteit, tippjeit, saját tapasztalatait Tovább »

Nézzük Dr. Bubó rendelését

dr. bubó rendelFáj itt-ott? Lejött... kinőtt? Nyilal, zsibbad... háát Barátom: fogj egy... és kend be vele, majd dobd el! Fordulj Észak-Észak-Kelet irányba: Azimutodat állítsd 15 fok, 42 perc 3 másodpercre! Gondolj 19-szer a GYÓGYULÁSRA, a többit bízzad a tavaszi esőre, és a teljes Napfogyatkozásra... jaaaaaa, és hónap elején NE VEDD FÖL a FIZETÉSEDET!

Ne ijedjetek ám meg, ez egy új GYÓGYMÓD! De lássuk mit is mond az "egyetemes". Bizony ha Valaki mesélné, "szokás szerint" bolondnak nézné az ember fia-lánya. Tovább »

A titok

köszönöm a tanácsot,hozzászólást a filmet is megnézem,könyvet is megveszem.
KÉRDÉS:valaki megírná nekem,hogy a atitok oldalrol letöltött háttérképeket hol találom meg??
előre is köszi Saci

Címkék:

11 tipp a TITOK használatához

11 tipp a TITOK használatához. Szelíd zenéjével, kedves képeivel, szépen kormányoz az útra:

Címkék: