teszt

Csakrateszt

Anodea Judith: A csakrák bölcsessége című könyvét olvasom most. Maga a könyv nagyon olcsó és roppant terjedelmes, rengeteg átfogó ismerettel, ábrákkal, gyakorlatokkal. Elkezdtem csinálni a javasolt mantrákat, jóga gyakorlatokat a szokásos meditációim mellett, meglepően hatásosak :-)

Kedvcsinálónak szeretném bemutatni a könyv csakra tesztjét. Tovább »

Címkék:

Főoldal

A thesecret.hu a 2006. évben bemutatott "The Secret - Law of attraction" című filmmel, és az élet nagy kérdéseivel foglalkozik. Mivel ez egy közösségi oldal, az oldalon található írások a felhasználók véleményét tükrözik. Ha TE máshogy gondolod, kérjük szólj hozzá TE is, kíváncsiak vagyunk a véleményedre! Tovább »

Címkék:

Teszt blogbejegyzés

ez csupán egy teszt bejegyzés 1 2 3 4 5

Címkék:

Átállás (teszt üzemmódnak vége)

tesztFigyelem! Ma (azaz január 6-án) csak olyan írásokat, és bejegyzéseket tegyetek fel, ami esetleg törlődhet is. Ma éjszaka az oldal szoftverét frissítettem, emiatt előfordulhatnak rendellenességek. Ha bárkit ilyet tapasztal, kérem jelezze az admin kukac oldalcíme pont hu email címen, hogy tudjak róla. Ha nagyobb hiba van, akkor holnap visszaállunk a korábbi verzióra, így elveszhetnek a mai írások, úgyhogy ha valami nagyobb terjedelmű írást tesztek fel azt mentsétek le magatoknak is. Köszönöm és türelmeteket kérem a következő napokban, mert fejleszteni fogom az oldalt és így lehetnek kimaradások. De jó hír, hogy több új funkció is lesz! Szép napot mindenkinek! Tovább »

Címkék:

Élménymérés

Szeretném megosztani Veletek ezt a tesztet!

Egyfelől, mert sokan szeretik a teszteket, másfelől pedig ez vicces is. Én nagyon jókat kuncogtam, miközben kitöltöttem. És ugyan miért is fosztanék meg másokat az örömtől, hogy szintén elnevetgéljenek egy apró hülyeségen? :D

Tovább »