adomány

Popper Péter hagyatékára szállt 2012-ben a Lélekpillangó

Záróeseményéhez érkezett a nagyszabású kezdeményezés, átadták a hétvégén a 2012. évi Lélekpillangó Életműdíjat. A mozgalom célja hogy az önismeret útján egyre több ember jusson el odáig, hogy boldog és harmonikus életet élhessen. A szombati díjátadón kiderült hogy a 2012. évi kampányban Dr. Popper Péter életműve kapta a legtöbb szavazatot a közönségtől, ezzel együtt felesége, mint az Életmű örököse vehette át Gáll Gregor szobrászművész alkotását, a Lélekpillangó szobrot és az alapítóktól a közel egymillió forint összegű adományt, melyből országos filmvetítő körutat szerveznek az író előadásainak eddig még nem látott felvételeiből. Tovább »

Pénz - pénztelenség

pénzmágnesMegvált mesés vagyonától egy osztrák milliomos, hogy újra boldognak érezze magát és hogy másokon segítsen.

Nahát... hogy épp most futottam bele ebbe a cikkbe: Index cikk

A 49 éves Karl Rabeder utolsó nagy vagyontárgya, egy 1,5 millió eurót érő tiroli villa kedden sorsjegy útján cserélt gazdát. Tovább »

Segítsünk azoknak, akiknek szegény a karácsony!

mikulásKözeledik az év - számomra legalább is - legszebb ünnepe. A karácsonynak mindig különleges hangulata van. A fenyő illata, a fények, a meghittség... mind hozzá tartozik.
Van, ahol ilyenkor beindul a vásárlási láz, hiszen az ajándékok is hozzá tartoznak az ünnephez, talán túlzottan is. Emlékszem a legszebb karácsonyi ajándékra, amit kaptam.
Egyedül ültem szenteste a szobában. A férjem dolgozott, a fiam pedig még az utolsó hónapját töltötte pocaklakóként. Nem volt pénzünk. A fa alatt egyetlen ajándék volt: egy boríték. A férjem tette oda, mielőtt Tovább »

A tus alatt...

...állva "magvas" gondolataim támadtak.
Mi van,hogyha mindenkinek van képessége?"Képessége".
Talán mostanában túl sokat lovagolok ezen a témán...
Mindenkinek van képessége.Valamire.Amit Isten adott.Vajon kinek mi?Nekem mi? Tovább »