terhesség

Terhesség

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Olyan gondom van hogy már nagyon szeretnénk kisbabát a párommal, de sajnos nem akar összejönni. Fél éve hagytam abba a fogamzásgátló használatát. Azóta össze vissza menstruálok és a doki szerint most pl nem is volt peteérésem. Mit tegyek? Próbálok pozitív lenni de így nehéz.
Előre is köszönöm a segítséget!

Terhesség??????

"Ez a baj a mai világban. Az asszonyok terhesek. Figyeled a szót? Terhes nekik az állapotuk. Nem is csoda, hogy hánynak három-négy hónapig, mint a Murányi kutyája, meg koraszülött lesz a gyerek, meg farval jön ki belőlük. Akinek gyereke lesz, kislyányom, az áldott állapotban van. Áldott, mert életet ad."
Ara Rauch Tovább »

terhesen elhagyva, egyedül rettegve!

'jún 22-én voltam 30 éves, s másnap kiderült, h 10 hetes terhes vagyok, közben volt egy kisebb LEEP műtétem, meg egy ujjabb felángolásom, mert colitis ulcerosában szenvedek. Még akkor elhagyott a "párom" ( bár ki tudja mi is voltam neki), mert ő nem szeretné ezt a babát, annak ellenére, h akkor kedden azért kerestem fel az orvost az ő kérésére, h beszéljünk a gyerekről. Tovább »

Meggyógyulok!

Én 1 éve kisbabát szeretnék és nagyjából 2 hónapja tudom az okát, hogy eddig miért nem jött. Kétoldali petevezeték elzáródásom van, illetve már talán nincs is. :-)) Tudom, hogy meggyógyulok! Felvettem a kesztyűt és harcolok! Tudom, hogy van más út is, mint a lombik program és az CSAK 1 plussz lehetőség számomra! Tovább »

Gyermekünk személyisége saját kiegyensúlyozottságunkon is múlik?

Arról olvastam, hogy az anya és a megszületendő gyermek már a fogantatás előtt lelki összeköttetésben vannak. A gyermek és édesanyja közti kommunikáció fejleszthető, melynek eredményeképpen már a fogantatás pillanatától kezdve egyre szorosabb lelki kapcsolat jön létre az édesanya és gyermeke között. Tovább »

Két kis magzat beszélget

terhességKét kis magzat beszélget egy anyaméhben:
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami azután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de Tovább »

Nagynéni leszek:)))

Drága Teremtőim!

Nyár végén nagynéni leszek:) Írtam a Hugomnak egy verset, nagyon boldog vagyok:)) Ő is!

Kismama…

Éld meg életed csodáját,
Míg szíved alatt hordod gyermeked,
Megváltoznak a színek majd,
Míg dédelgetsz egy életet.

Figyelj apró jeleire, énekelj neki,
Szíve és lelke legyen mindig örömmel teli.

9 hónap, hogy felkészülhess, Tovább »