helyesírás

Nyelvtörők

Nyelvi percek bónusz - A könnyebb olvashatóságért és a szép külalakért, adjunk magunkra, közösségbe se járunk félregombolt kabátban (általában):

A stílus, maga az ember. Írásban és szóban. Tévedni emberi dolog. Javítani bölcs dolog!
Annak, aki komolyan gondolja.

Legyünk olvasóbarátok! Adjunk magunkra és figyeljünk és javítsuk ki a hibás és a rendszer által pirossal aláhúzott szavakat, kifejezéseket. Csak plusz 5 perc és megköszönjük.

Megéri. Tovább »

Hej HelyeSírás!

helyesírásKomolyan nagy örömmel tölt el, hogy itt vagyok megint és olvashatok. Azt látom, hogy a hangulat egész más. Mindenki valahogy nyugodtabb és törekszik a „viták”, vagy ebben az esetben nézőpont differenciák teljesen korrekt és igazságos ütköztetésére. Ez nagyon jó. Mert így lehet másoktól tanulni a legjobban. „Figyelj, én ezt így és így látom.” Alkalom nyílik egy teljesen új nézőpont megismerésére, amiből akár tanulni is lehet! Ez ebben a formában remek.

Az azonban ne haragudjatok, de Tovább »

Teremtek, igen.

Teremtek, igen.

Lakást, de ehhez pénzre van szükségem. Pénzre ahhoz, hogy kifizessem az adóságokat, aztán léphessek. Tudom, hogy sikerült. Pontosan annyi pénzem van, amennyivel elkezdhetem az új életem. Adhatok a gyerekeimnek, meghálálhatom a szüleimnek az eddigi segítséget. Olyan jó érzés. Kétségek nélkül, TUDOM!! -először a hiszem szót írtam, a tudom helyett- Tovább »