Jack Canfield

Meztelenül a tükör előtt

Minden idők leghatékonyabb diétás módszere állítólag a kínai meztelen fogyókúra. Nem kell mást tenni, mint naponta tíz percen keresztül ruha nélkül ugrálni a tükör előtt. A módszer művelői szerint ez garantálja, hogy napról napra csökkenni fog az étvágy és elindulunk a karcsúsodás útján. Ez persze csak vicc, de jól mutatja, hogy gyakran kíméletlen harcban állunk a saját testünkkel, és szinte bármire hajlandóak vagyunk, csak hogy változtassunk rajta. Tovább »

Lehetőségek kánaánja - Erőleves a léleknek!

Jack CanfieldEz a hónap hirtelen két fantasztikus eseménnyel lepett meg, úgyhogy a legnagyobb gondom most az hogy melyiket is válasszam. De még mielőtt elmondanám mi ez, egy kis visszaemlékezés... Tavaly egy csodás utazáson vettünk részt innen a secret oldalról 37-en. Egy nagyszerű csapattal. Igaz, hogy tizenhat órát buszoztunk érte, és nem volt olcsó, de minden percét, minden forintját százszorosan megérte. A 2009. év számomra legemlékezetesebb eseménye és a "nagy" fordulópont a tavalyi évben az én életemben épp ez volt, úgyhogy nagyon hálás vagyok mindezért nektek is, és természetesen annak a tanítónak, akitől olyan sokan kaptunk mind, akik itt vagyunk az oldalon. Ő pedig nem más, mint a Titok filmből ismert Tovább »

A Teremtésit(t)!

Glenn CunninghamRégen történt. Nem is emlékszem pontosan hány éve - hat, hét, nyolc...
Az biztos, hogy Karácsony volt, kevéssel az ünnep előtt jártunk.
Az üzletek még nyitva voltak, az a könyvesbolt is.
Bementem - rosszkedvű voltam. Nagyon. Nem azt láttam, hogy mi az amit már örömmel megvettem, csak azt, amire nem jutott épp elég pénzem. Tovább »

Jack Canfield és Mark Victor Hansen: Az utolsó áldozat

szemekLinda Birtish szó szerint a testét adta oda.
Pedagógusi pályája ígéretesen indult, azt tervezte, hogy idővel remekműveket alkot, mint költő és grafikus. 28 éves korában azonban súlyos fejfájások kezdtél gyötörni. Az orvosok megállapították, hogy hatalmas daganat képződött az agyában. Kb. két %-nyi esélyt adtak a sikeres műtéti beavatkozásnak, ezért az azonnali operáció helyett helyesebbnek látták, ha várnak 6 hónapot.

Linda érezte a benne szunnyadó művészi tehetséget. A fél év alatt tehát lázasan írt és rajzolt. Tovább »