vágyvideó

Szeretettel Tőlem Nektek!

Tegnap óta van internetem!Azóta szinte folyamatosan olvasom az írásaitokat.Vannak olyanok amelyek az egekig repítenek és vannak írások,melyek elgondolkodtatnak.Ezt a videót mindenkinek küldöm.Most találtam YouTube-on.Éreztétek már azt a bizsergést ami a talpatoktól egészen a fejetek bújáig átjár?Én ezt éreztem miközben megnéztem.Legyen nektek is hasonló élményben rész Tovább »

Címkék:

Vágyvideó

Sziasztok!
Régóta olvasgatlak titeket és arra gondoltam megosztom veletek amit találtam. Szerintem nagyon jó kis oldal, segít abban, hogy még jobban tudjunk a vágyainkra összpontosítani és, hogy azok minnél előbb megvalósuljanak. Tovább »

Vágyvideó

vágyvideóSziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan közületek ismeritek a vágyvideó fogalmát, sőt már készítettetek is saját videót. Elsősorban nem hozzájuk szólok, hanem azokhoz akik még nem ismerik ezt. Mivel napról napra egyre többen és többen leszünk akik ismerjük és alkalmazzuk is a vonzás törvényét, úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni ezt a módszert, mellyel megkönnyíthetjük céljaink elérését. Tudom, hogy már többször szó volt a vágyvideóról itt az oldalon, de ha valaki újonnan csatlakozik az oldal felhasználói közé, akkor általában csak az első néhány fórumtémát, blogbejegyzést olvassa el.
A vágyvideó egy olyan általad készített videó, mely Tovább »

Vágyvideók

Címkék: