kétségbeesés

Mit tegyek? (KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!) </3

Az előző bejegyzésembe leírtam, hogy miként szakítottunk a volt barátommal és, hogy hogyan viselkedik/viselkedünk. (http://www.thesecret.hu/blogok/lorinczanna/ex-visszahoditas-visszavonzas...)
Az esetünk nehéz. Osztálytársak vagyunk. (gimnázium 1.)
Igen tudom aranyszabály "osztálytárssal tilos". Tovább »

Félelem

Félek, hogy túl későn, vagy talán sohasem fogok rájönni arra, hogy mi is az én életfeladatom, hogy mi az, amiért érdemes minden nap felkelnem. Elegem van a semmittevésből, mondjuk most vizsgaidőszakban van mit csinálni,de ez akkor sem tud lekötni. Én valami másra vágyom. De nem tudom mi az. Tovább »

Pánik"betegség" nem csak betegekről!

Ilyen betegség nincs! Milyen jól hangzó gyűjtő fogalom azoknak, akik nem tudják mi történik velük. Mindenki önmaga akar lenni, a célokat megvalósítani és az álmait szeretné élni. De mi van akkor, ha valakinek nincsenek álmai? "Mert olyan jól elvagyok". Mi van azokkal, akiknek fogalma sincs arról mit szeretne, mert amikor elindul a "vak" világba, elkezd szédülni, remegni, izzadni és menekülni. Valamilyen félelemmel vegyített érzés kergeti őket, amitől nem tudnak szabadulni, mert lépten nyomon beleütköznek. Tovább »

hogyan tovább?segítsetek, nagyon nehéz!

átírtam a blogbejegyzésem.
jelent valamit az, hogy 2 ember állandó átalakulással ugyanazt érzi egymás iránt, csak máshogy kezelik a helyzetet?!

megemészt a bánat...

Üdv mindenkinek! Tovább »

Szükségem van a tanácsotokra!!!

Tudom, ez az írás nem ide illik, mert most valahogy nem jöttek össze a dolgok...illetve ezzel nemmondtam teljesen igazat, egy dolog van, amivel nemtudok mit kezdeni, és mostmár az elkeseredés határán vagyok! Tovább »