papírhajó

10.000.000-szor teremtünk! Jössz velünk?

Kívánj valamit - bárhol is élsz a világon! Kívánságodat a következő tízmilliószoros napon ráírjuk egy papírhajóra és egy közös meditáció után szélnek eresztjük a Dunán! Teremtsünk együtt egy boldog világot!

Írd le a kívánságod a Harmonet Facebook oldalán, hogy rákerülhessen a TheSecret.hu hajójára! Váltsd valóra velünk a vágyaidat!

10 x 10 papírhajó fedélzetén
100 x 100 kívánságot
10 000 x 100 őrangyal bocsát a Duna vizére a budai rakpartról a Zöld Pardon mellől. Csatlakozz a mozgalomhoz Te is! Tovább »

Az óriás papírhajó

óriás papírhajóAmikor szerveztem a MoMoMo legutóbbi programját, ahogy szoktam, felírtam magamnak folyamatosan az elvégzendő feladatokat. Fókival elterveztünk mindent, mi hogy lesz és szépen haladt is a folyamat. Sikerült szponzort szerezni, igy a résztvevők sárga papirból hajtogathatták a kis papírhajójukat. Minden hivatalos helyről a megfelelő időben megkaptuk az engedélyt és a hozzájárulás. Volt még egy vágyam, amit nem pipáltam ki. Szerettem volna, ha a kis papírhajóknak lenne egy vezérhajója. Egy vezérhajó, amibe az országunknak szánt jókívánságokat helyezhetnénk, és ezt is útra indithatnánk. Ehhez kellett több nagy íves papír. Valahogy már nem volt arcom Tovább »

Papírhajó móka

Papirhajó Móka logóFóki: Ugye neked is vannak vágyaid, amik még nem teljesültek? Ezzel nem vagy egyedül. Ezennel szeretettel meghívunk egy nagy közös játékra, ahol te is vízre bocsáthatod az álmaidat, vágyaidat. Nem kell mást tenned, mint a helyszínre érve felírd a vágyaidat egy darab papírra, abból hajtogass egy papírhajót és bocsásd vízre. Ha pedig ezt sokan egyszerre tesszük, Tovább »