előrelépés

Előrelépés?

Valamelyik nap újra elkezdtem nézni a filmet. Alapvetően most elvagyok, csak úgy egy unatkozós pillanatomban eszembe jutott hogy belenézek újra. Ma pedig ez az oldal jutott eszembe, már a jelszavam is elfelejtettem, de nagy nehezen beléptem és megdöbbentem, hogy 1 év 4 hónappal ezelőtt regisztráltam ide. Tovább »

Címkék:

Új év, új utak!

új év 2010 változásÚj évet kezdünk a mai nappal, és ez szinte mindig azt is jelenti hogy változás jön. Egy dolog ugyanis biztos: a változás folyamatos, és megállíthatatlan. Immár két és fél éve működik a thesecret.hu portál a nyugalom és béke egyik szigeteként a magyar weben. De a hupikék törpök életében sem minden csak játék és mese, és a való életben ez még inkább igaz.
2009. a kihívások éve volt. A kihívás pedig nem más, mint tanítás. A legjobb tanítások azok, melyek próbák elé állítják emberségünket, hitünket, bizalmunkat, szeretetünket. És ezek mindig, minden esetben a fejlődésünket szolgálják, ha tudatosan élünk és levonjuk a szükséges következtetéseket. Nézzük, mi történt 2009-ben, és merre megyünk tovább. Tovább »