a

mayapatil281995

out of these 75 questions, five questions are not counted in scores. So one has to achieve

Címkék:

Is Carolina Hurricanes Ron Francis Developing The Quality?

Though the Carolina Hurricanes engage in upon the ice is underwhelming, what is the ranking for the staff up within the board place?Inspite of no heavy totally free representative signings by way of the Carolina Hurricanes within the offseason, Ron Francis and small business held them selves chaotic with a ton of little transactions. Tovább »

Címkék:

Ekblad ratings inside OT, Panthers fight Gallant, Golden Knights

Dawn, Fla. Aaron Ekblad scored 40 seconds into time beyond regulation toward carry the Panthers in direction of a 4-3 victory higher than the Vegas Golden Knights upon Friday night time, spoiling earlier teach Gerard Gallant return in the direction of Florida. Tovább »

Márai: mi is a “jobboldaliság”?

Mit üzen Márai Sándor a ma emberének a politikáról? Mit gondolt az írófejedelem a “jobboldaliságról”, és a “”jobboldali, keresztény, nemzeti” világról? Vajon mit jelent: “aladárkodni” a nagyvállalatokban? Érdemes mindenkinek elolvasnia, és átgondolnia az írás történelmi párhuzamait.
Márai Sándor író szobra Kassán

Márai Sándor író szobra Kassán Tovább »

3 dimenziós látásmódok: rengeteg van.

Azt tudom mondani a para jelenségeket mi hozzuk létre, erre a gondolatra akkor jöttem rá amikor Michael Talbot - Holografikus Univerzum című videóját néztem, hisz minden esemény amit tapasztalunk nekünk szól miként tudunk ébredni az eseményekre merünk e gondolkozni a miérteken és azon hogyan tudjuk minden napjaink részévé tenni az eseményeket (mesterem szavai szerint fokozatosan be kell hoznunk él Tovább »

Most akkor kilépjek a karmámból?

Részletezhetném, de most nem teszem, már túl vagyok rajta. Végigküzdöttem , nem kétszer, és nem is hússzor összeestem, kilátástalannak láttam az életem. De valahogy mindig talpra álltam, bár azt magam sem tudom, hogy sikerült. Az egész életem próbatételek sorozatából állt, amikhez egy idő után már úgy álltam hozzá : ezt kaptam az élettől, és ezt meg kell oldanom, ha tetszik, ha nem. Tovább »

Szia Admin,

Lenne egy kérdésem.
Látom, feltettetek egy igazi reklámot az oldalra.

Néhány fórumtéma ki lett törölve, mert reklámnak minősültek.

A kérdésem az, hogy akkor mostantól fel lehet tenni reklámcélú témákat fórum bejegyzésként ? Vagy esetleg csak fizetős reklámokat lehet maximum feltenni, olyan formában, mint ahogy Te is tetted?

Talán számítottál is hasonló kérdésekre. Tovább »

Címkék: