diploma

Diplomám története

2009/2010. évi második szemeszter kemény időszakom volt a főiskolán. Alapvetően nem lett volna sokkal keményebb, mint a többi a többi, de a bsc/kredit rendszer legnagyobb előnye egy idő után visszaüt. Ez történt velem is. Bár nem voltam rossz tanuló a főiskolán, sőt kifejezetten jól teljesítettem a tantárgyaimat (az ösztöndíj miatt), de alapvetően olyan vagyok hogy ami nem érdekel azzal nem foglalkozom. És hát ami tárgy annyira nem fogott meg azt nem erőltettem, hagytam neki időt (átcsúsztattam a következő aktuális félévre) hátha majd akkor jobban fog érdekelni. Tovább »

Diplomám története

2009/2010. évi második szemeszter kemény időszakom volt a főiskolán. Alapvetően nem lett volna sokkal keményebb, mint a többi a többi, de a bsc/kredit rendszer legnagyobb előnye egy idő után visszaüt. Ez történt velem is. Tovább »

Allast keresek

Sziasztok!
Anyanyelvi angol nyelvtudassal, tobbek kozott tanari vegzettseggel, kulfoldon elt, amerikai diplomaval es tolmacsolasban tapasztalattal rendelkezo megbizhato 31 eves srac munkat keres, kerlek segitsetek!

Oneletrajz linket tudok mellekelni