film

Boldog emberek, fény, szeretet - készülj velünk lélekben a Karácsonyra!

Nem elég ha pozitívan gondolkodsz, tenned is kell azért, hogy az életedbe még több bőség, siker és boldogság érkezzen! Ezt mondja a titok is, és erről szól az ÚJ Kezdet c. film, ami 2015-ben jelenik majd meg, és melyben Te is szerepelhetsz, mert most vasárnap a Hősök Terén fogatjuk a film záró jelenetét, ahol több mint 300-an mutatjuk az ég felé a boldogság jelét. Tovább »

Film

A legtöbben hasonlatosak vagyunk egy vetítőgéphez. A vetítőgéptől soha nem kérdezi senki meg, hogy mi az amit játszani szeretne. Belénk fűzik a filmet, és mi lejátsszuk azt. Kérdem én, mi közünk a filmhez? Mi készítettük-e azt? Kértük-e, hozzájárultunk-e zsenge korunktól fogva, hogy belénk fűzzék? A tudatra ébredés - ezen analógiával élve - első lépcsője ott kezdődik, mikor a vetítőgép ráébred, hogy a film amit játszik, az nem az ő filmje, nem ő készítette és nem is ő fűzte önmagába be. Csak öntudatlanul mindezt megengedte. Tovább »

Címkék:

Az élet délutánja nem élhető a délelőtti program szerint

Nézzétek meg ezt a filmet!

Az ambíciótól az értelemig

A szereplője és egyben a beszélő Dr. Wayne W. Dyer a Szándék hatalmának írója. Tovább »

A calabriai fiú

Tegnap este véletlenül épp akkor kapcsoltam az M2 adására amikor a Calabriai fiú c. film kezdődött. Ott ragadtam, hiszen a történet lebilincselő, a szereplők nagyon jók, a film pedig minden álomkergető és célmegvalósító ember számára "kötelező olvasmány" :)

A történet főszereplője egy szegény olasz vidéken, szegény családban élő, napjait birkák és kecskék legeltetésével tengető kisfiú, aki imád futni. A falubeliek, és főként az apja bolondnak tartja emiatt. De a fiú nem törődik vele, amikor csak teheti, néha éjjel is, csak fut. Tovább »

Ébredés - Ördögi Film

Megint új reggelem van. És jön az új belső üzenet, a megérzés.
Egy filmet látok. Nagyon érdekes. Vonalban előttem látom az egészet, és belül érzem ami történik benne.
Egy ponton nagyon furcsa érzésem támad. Oda közelítek ehhez a ponthoz.
Egy szót látok meg hirtelen: Vicc
Mi?!
Látom a filmemet, a filmben magamat, és azt a magamat aki nézi a filmet. Tovább »

ÉLD AZ ÉLETED FILM!Nézd velem!:))

Sziasztok!

Csicsernyica és még mások ajánlása által felkeltették a figyelmem LOUISE L.HAY Éld az életed c. könyvére..,és megtudtam film is készült belőle(eddig én nem ismertem sajnálatomra az írót,így infom sem volt róla..). Tovább »

Melyik a kedvenc Horkád?

A nemrégiben indult magyaros ételfutár, a NomádÉtel.hu újabb humoros kisvideóval csal mosolyt az internetezők arcára!

Az elmúlt közel két hónap sok tanulsággal szolgált az étterem alapítói számára, így most már kibővült futárcsapattal, továbbfejlesztett rendelési rendszerrel várják a régi és új vendégeket, sőt, egy népszerű étek, a Horka (töltött lepény) mától hétféle különböző ízben kapható! A Nomád-konyha e zöldségekkel megrakott, teljesen egyedi terméke immáron csirkemellel, szarvaskolbásszal, juhsajttal, aszalt szilvával, kolbásszal, mangalicasonkával, gombával, szalonnával, tojással, csülökkel és babbal is kérhető! Tovább »

Elengedés film, angolul

Letting Go Movie Party This Weekend!

Watch the Letting Go movie this weekend on us! That’s right… This
weekend you can watch the Letting Go movie online for free and invite
as many friends as you would like! It’s a Letting Go Movie Party…starting
at noon on Friday, November 12th at noon and going through Sunday,
November 14th at midnight. Tovább »

Filmötletek

Sokszor éreztem azt,még a legbugyutább holly wood-i filmek megnézésekor is,hogy azért csak volt benne egy jó mondat,amiért érdemes volt megnézni.Szerencsésebb esetben persze az egész film úgy volt jó,ahogy volt. Tovább »

A titok film 2

Mit gondolnátok ha lenne A titok 2 film , mármint nem a "Mi a csudát tudunk a világról" hanem egy titok 2 amiben valós színészek szerepelnek és ők játszák el , mutatják be a vonzás törvénye alkalmazását?! Tovább »

The Compass / Az iránytű

Most rövidre fogom, s csak a kérdésem teszem fel, de ígérem, később kifejtem a véleményem a filmmel kapcsolatban is. Tovább »

Nick Vujicic, a végtagok nélküli fiú - 43 perces verzió


43 perces, hosszú változat a végtagok nélkül élő Nickről.
Ajánlott film! :-)
Még egy ajándék link, ahol olyan gyönyörű filmeket tudtok megnézni - online -, mint a Tűzbiztos:

Ne hallgass az érzéseidre!

mesterkódElgondolkodtál már azon, hogy ha a Titok filmben lévő dolgok működnek, akkor miért nem hallani több sikeres emberről, annak ellenére hogy több tízmillió ember látta a filmet, vagy vette meg a könyvet? Ezek szerint valami mégsem úgy működik?

Van egy rész a filmben, az egyek kulcs mondanivaló, mely az egész "Titok technika" alapja: hallgass az érzéseidre, mert azok megmutatják, hogy amit teszel, az jó-e számodra, vagy sem. Az érzelmi vezérlő rendszered majd útbaigazít. Ezt mondja a film. És szerintem ez vezeti a Titok film nézőit szépen bele az ingoványos mocsárba, ahonnan legtöbben aztán nem tudnak maguktól kijönni. Ez ugyanis így igaz is, meg nem is! Tovább »

Filmek és könyvek letöltése

Sziasztok!

Tegnap este találtam rá erre az oldalra, rettenetesen jó, sok könyv és a (szerintem) fontosabb filmek fent vannak letölthető formátumban!

Minden egy helyen!

Nem csak A Titokkal kapcsolatos dolgokat találhattok, hanem a menüből (fent) nagyon sok jó dolog elérhető és letölthető!!

Jó böngészést:) (amíg be nem tiltják az oldalt... :()

Tovább »

The Secret

Kutatva a neten megtaláltam a filmet ,valszínű sokatoknak nem újdonság,de ha mégis.....

Itt a link:

Magyarul "beszél",nem olvasmányos,klassz!
Annyi a baj vele,ha a lejátszásra klikkelsz egy icipicit hagyd,majd kapcsold ki,hogy végigtöltsön.
Különben akadozik. Tovább »