változás

Újra itt...

Először is köszönöm a méltató sorokat az előző bejegyzéseimhez, valamint a megkereséseket, hogy írjak újabb "gondolatokat" ezen a csodálatos oldalon! Tovább »

Az öröm, és szeretet áramlata

szeretet áramlatLélek emelő itt lenni veletek! Egyszerűen azt érzem, hogy belém költözött a bizonyosság, hogy tudatos teremtő voltam, vagyok, leszek. Ez egy folyamat, és mindenki úgy járul hozzá, ahogy a részéről a mában a legjobban tud. Nem valami eredmény érdekében, hanem a folyamat megtapasztalása végett. Ha eredményre törekszünk, csak birtokolunk, ha a folyamatra, akkor játszunk a formákkal, színekkel kreatívan.
Játsszunk!
Ez az oldal az öröm, és a szeretet áramlatára hangolódott. Jó ízű nevetések szállnak Tovább »

Változások

Az utóbbi időben annyi minden történt/történik velem, hogy fel sem tudom fogni. 3 hete egyik napról a másikra (szó szerint!), minden előzmény nélkül sikerült elhelyezkednem a szakmámban. Az ölembe pottyant, mondhatni, ez a lehetőség. Gyorsan kellett döntenem (azonnal) és én valami belső indíttatásból el is vállaltam. Tovább »

Változás - Micsoda Boldogság!

boldogság, változásÍgértem ("Braco Budapesten"-nél), hogy megírom, milyen boldogságos meglepetésben volt részem a napokban. Igaz azóta nem tudtam ilyen hosszú időre bejönni, de most....el kell mondanom Nektek!

Nem találtam azt az igen régi hozzászólásomat, amelyben többek között arról írtam kissé kiakadva, hogy segíteni csak annak lehet, aki hagyja, és mennyire nehéz néha megértetni az emberekkel, amit szeretnénk átadni. Tovább »

Velem született 'rendellenességek'

lány a zebránálSétáltam ma hazafelé, és a zebrán szembejött velem egy régi ismerősöm a gyerekével. Egy átlagos kinézetű csaj. Ma egy kicsit padlón vagyok, mert a barátommal megbeszéltük, hogy szüneteltetjük a kapcsolatunkat, biztos ez az oka a gondolatomnak, ami felmerült bennem: "Itt van ez a nő, semmivel sem különb mint én, sőt, én sokkal jobban nézek ki, mégis boldogabb. Van férje, aki szereti, nekem meg jó ideje nincs egy normális párkapcsolatom." Mosolygott a tekintete amikor összenéztünk, látszott rajta, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott élete van. Tovább »

68 MÁSODPERC TISZTA GONDOLAT

Abraham-Hicks üzenet

Kulcsfontosságú a most következő bejegyzés a Vonzás Törvényének és a vizualizációnak a megértése szempontjából. Egyben megmagyarázza azt is, miért kérik újra és újra, hogy fogalmazzátok meg, és írjátok le mindennap, hogy mit akartok elérni, kivé, mivé akartok válni, milyen életet akartok megteremteni magatoknak. Tovább »

Elég volt!!!

Az elmúlt hétvégén többedmagammal részt vettem Lee és Story channelingjén. Mivel MOST már tisztában vagyok azzal, hogy KI VAGYOK, ezért nem is voltak elvárásaim velük szemben. Úgy mentem oda, hogy lesz egy csodás hétvégém ahol állati jól fogom magam érezni.
Közel egy éve felfedeztem magamban a képességet így ők csak megerősítettek abban, mindenki képes arra, hogy előhívják önmagukban a még nem inkarnálódott entitásokat. Tisztában voltam azzal, hogy Lee három különböző nevű lénye tulajdonképpen egy és ugyanaz, sőt ő saját maga. Ebben ő és Story is megerősített. Tovább »

Dobókocka minden

dobókockákCsuda érdekes dolog a - megszokás.
Biztosan tudom, hogy aki elindult ezen az úton és kicsikét már haladt is rajta - az első csodás meglepetés akkor várja, amikor rádöbben: itt a megoldás! Csupán a bántó-rossz megszokásokat kell törölni és juhééééééj… Öröm és utána döbbenet, mert ez bizony nem is olyan könnyű.
Ezek a sorok tulajdonképpen Önmagamnak íródnak, hiszen legalább annyit - ha nem többet - tudok meríteni magamból, mintha másokat - Titeket olvaslak. Tovább »

Ragyogj!

ragyogj"Az a szép, ha szakadatlanul változunk. Mert minden változás haladás, minden állandóság hanyatlás. Megelégedés és beletörődés csak ugyanaz, mint a reménytelenség, és aki megáll és nem akar mássá lenni, az már a halált választotta." (Arsan, Emmanuelle)

Az utóbbi 2-3 hónap leforgása alatt az életem majd' minden része egy dolog körül forgott, és ez: a Változás.

Sokan félnek a Változástól. Tovább »

Változz meg Te magad! - Egy belső hang

belső hangDrága SecretFalva Lakói! Ritkábban jövök, de sokat gondolok Rátok. "Hallgatásom" oka egyszerű. Teremtettem magamnak sok-sok érdekes feladatot, munkát, bevételt. Tanulva tanítok, segítek embereket szemléletváltásra, az életigenlésre, az elengedésre, mozgásra, meditációra, és a belső hangra figyelésre, a dolgok mögé nézésre, összhangteremtésre.
Az alábbi írás nagy részét egy mail-ben kaptam, valaki olyantól, aki tudja, mivel foglalkozom, akinek segítettem kívülről nézni önmagát, kapcsolatát, életét, elképzeléseit. Nem tudom ki írta, azon sem lepődnék meg, ha valaki innen az oldalról, vagy valaki más már felhozta. Érdemes elolvasni, azt gondolom. Tovább »

Hogyan hívjuk a Nagyokat?

Kik a Nagyok? Fénylények ők, mint például a Mesterek és megvilágosodottak, illetve mindazok, akik egyszerűen sokkal fejlettebbek nálunk. Habár ők sosem avatkoznak be a szabad akaratunk működésébe, meghívhatjuk őket az emberiség fejlődésének segítésére, hogy lélekként - Felsőbb Énünkként - élhessünk, és hogy segítsenek felemelni az emberiséget jelenlegi helyzetéből. Ők mindaddig nem segíthetnek, amíg nem kérjük erre őket.

A Nagyok azokon keresztül dolgoznak, akik segítségül hívták őket, meghallják a kérést és válaszul energiákat közvetítenek. Tovább »

Tudtad, hogy ha az életed nem változna folyton, akkor nem is léteznél?

Trinity - robbanásAz Univerzum, és minden, ami benne van, folyamatosan változik, mert Energiából épül fel. AZ Energia pedig csak akkor létezhet, ha mozgásban van, és változik. Ha az Energia mozgása megállna, az egész Univerzum és az Élet tűnne el. Életünk szintén energia, és ezért folyamatosan mozgásban kell lennie, és változnia kell. Nem állíthatod meg a mozgást és a változást az életedben, és nem is akarhatod ezt. Az Energiának pont az a tulajdonsága adja az Életet, hogy változó! Ezért fejlődhet az Életed, és ettől fejlődsz te is.

Mégis, amikor egy-egy nagyobb energiaváltozás Tovább »

Kiscsoportos, kétnapos Vonzás Törvénye tréning!

Napsugár Életház Secret TréningNincsenek véletlenek. Nemrég találkoztam a Napsugár Életház egyik munkatársával, és kiderült, hogy ők is szerveznek a vonzás törvényével foglalkozó tréninget. Sőt, ez olyan szempontból más, mint a többi, hogy kétnapos, ottalvós, teljes ellátással étkezéssel együtt van, és a tréning kiscsoportban, alacsony létszám mellett folyik. Akit érdekel, az ebben a cikkben találhat további részleteket, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos infókat. Ha változtatni szeretnél az életeden vagy csak végiggondolni a dolgaidat, itt az alkalom! Tovább »

A tükör törvényei

tükörTANULOM, TANULOM, TANULOM... Az Ego börtönéből igen nehéz kiszabadulni. Ez egy hasznos útbaigazítás magunkhoz. Talán nem csak nekem támpont.

1. Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb. AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok - bennem van.
Tovább »

Az a bizonyos "mókuskerék", avagy, hogy változtassunk szokásainkon? Szeretném ha megosztanátok a véleményeteket velem!

a mókus szabad!Figyelem az embereket, beszélgetek velük, és hallgatom Őket... talán nem mindenki hallja saját magát, ahogy éppen elpanaszolja, miért rossz neki, és elmondja hogy ő ezen nem tud változtatni, mert nincsenek lehetőségei, vagy éppen a párkapcsolatában nem tud változtatni, mert hát szegény gyerek, vagy netán gyerekek, tuti megsérülnek! Akkor mi is a megoldás?

A félelmeinkkel korlátokat állítunk magunknak, aztán pedig nem tudjuk átlépni őket! Ahhoz, hogy megváltozzanak a szokásaid, hogy felismerd a problémát, és meg tudd oldani, sokszor hosszú utat kell megtenni, de a jutalom leírhatatlan! Tovább »