mozi

Avatar

avatarNemrég került mozikba James Cameron, a Terminátor, a Titanic és a 'Bolygó neve: Halál' rendezőjének legújabb filmje. Szinte mindenhol erről olvasni, kíváncsi vagyok, hogy mi az oldalt olvasó, tudatos és pozitív beállítottságú emberek véleménye a filmről. Különösen azért, mert az Avatar, mint szó, erősen kapcsolódik az oldal témájához. A hinduizmusban az avatár jelentése: egy Halhatatlan Lény inkarnációja (megtestesülése), vagy magáé a Legfelsőbb Lényé. Láttad a filmet? Neked, hogy tetszett? Szólj hozzá! Tovább »

Moziban ülünk

moziKépzeljétek el, hogy bemegyünk a moziba. Mindenki együtt, bár nem egyszerre. Van aki korábban érkezik, van aki másik teremben másik filmet néz, van aki korábban kimegy. De mindannyian moziban vagyunk. Itt és most. :)
A film mindenkinek olyan amilyet kiválasztott, amire a jegyét vette. Van aki vígjátékot néz, van aki tragédiát, és van aki horrort. Miután megváltottuk a jegyet már azt a filmet kell néznünk, amit kiválasztottunk. De még ha ugyanazt a filmet is nézzük, Tovább »