hicks

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Sziasztok!

A mai bejegyzésben fény derül a egy napok óta kerülgetett "titokra".
Érdemes elolvasni, ahogy a többi napot is.

Fénnyel teli napot Kívánok mindenkinek! :)

*A kép a Kivezető út Mandaláját ábrázolja

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Sziasztok!

Úgy gondolom érdemes itt is írnom elkészült - és folyamatosan fejlődő - blogomról. A téma az Univerzum törvényei, legfőképpen a Vonzás törvénye a mindennapjaimban. Tovább »

Hiányzó Titok?

Ez az írás nem lesz minden aspektusában trendi heppi. Kritikus gondolatokat fogsz olvasni, vedd magadnak a bátorságot, hogy szembenézz vele. És természetesen, ha nem tetszik a stílus és a mondanivaló, akkor kritizálj meg te is engem nyugodtan! Szívesen folytatok eszmecserét erről!

Több „hiányzó” aspektust is előhoztak már a Titok könyvvel és filmmel kapcsolatban. Gyakorlatilag szinte minden fontosabb szereplője a filmnek előállt valamivel. És igen, természetes, hogy fokozatosan bomlik ki a tudás, és mindig van tovább. Tovább »

Szabadság, Életstílus, Network Marketing, Személyiségfejlesztés, Humor

Ha érdekel a Szabadság, az Életstílus, a Network Marketing, a Személyiségfejlesztés és szereted jól érezni magad, ez a blog Neked készült...

Üdv.
G.

Gondolatok a gazdagságért

Miért van KÉT változata a TITOK c. filmnek?

Igen, így van: kétféle "A Titok" DVD is piacon van, illetve már csak egy. A korábbi verziót megvágták, és elég fontos részek maradtak ki a most kapható változatból. A boltokban kapható könyv már az új változat szerinti szöveget tartalmazza.

Aki látta a filmet, most valószínű azt kérdezi magában: én melyik változatot láttam? A válasz egyszerű: amelyikben szerepel a Hicks házaspár, az az eredeti. És hogy miért történt mindez? A Hicks házaspár hivatalos weboldalán lévő sajtóközlemény szerint van erre is magyarázat. Az ott olvasható történet a következő. Tovább »