Mosolyogj

Mosolyogj!

mosolyÁtgondoltad már valaha, mit is tartalmaz ez a kis szócska? Mosoly... Nem, ne vedd elő az Értelmező szótárat! Mondd el Te! Mi minden benne van, ebben a szóban és mondd el, te is úgy érzed ahogy én?
Oly sok minden benne van, mert nem harsány, soha nem bántó. Próbáld ki, keresd gondolataidban, mikor adtál és kaptál mosolyt. És rá fogsz jönni az érzelmeidet mennyire tükrözi ez a kicsiny semmitmondó arcmozgás. Bármilyen furcsa, még akkor is tudunk mosolyogni, mikor rettegünk és rettenetesen félünk valamitől. Tovább »

Elkészült a film!

mosoly dinnyeKedves Secretesek! Talán még emlékeztek, hogy szó volt korábban egy filmről, amiben a MOMOMO kitűző is rögzítésre került. Ez valamikor tavaly év végén, talán december elején történt.
Kb. fél órája kaptam egy telefont, és kiderült, hogy 2 napja a levelesládámban landolt az a filmrészlet, ami még december elején került rögzítésre. A film témája a biológiai fogászat. A szereplők jóváhagyása most aktuális, utána készíthető el a mesterkazetta. Nos, örömmel számolok be arról, hogy Tovább »

Üzenet a Mosolygósoknak! Gyertek velünk!

Drágák!
Most szombaton Tündér délelőtt lesz Szilasligeten a Közösségi Házban!
Ha van közületek jelentkező, aki bevállalja, hogy eljön és képviseli a Mosolyogj Mozgalmat, akkor foglalok egy asztalt! Lehetne kitűzőt osztani és akár tagokat regisztrálni! Ha van kedvetek még ölelgetni is!!!
Ercsikénk előadóként is ott lesz! Gyertek el, nézzétek meg! Tovább »

Címkék:

Mosolyogj Mozgalom Alapszabálya

Drága Alapító Tagok, Drága Tagok és Drága Leendő Tagok, akik már Tagok :)))

Kérlek Benneteket, hogy olvassátok el a Mosolyogj Mozgalom Alapszabályzatát.
Az Alapító Tagok már aláírásukkal elfogadták az okiratot.
A Tagok részére is küldünk ki egy belépési nyilatkozatot, melyen a valódi név, cím és telefonszám szerepel. Tovább »

MoMoMo Tagok

MoMoMoEbben a blogban jelentkezhettek MoMoMo TAG-nak.

Drága Mindenki :))

2008. február 14-én (csütörtökön) 12 órakor megalakult a Mosolyogj Mozgalom 37 Alapító Taggal. Tovább »

Üzenet Öbikének!!!

Drága Öbike, „Juhhhhhéééééééééééééé”
Bár nem lehetek ott veletek a NAGY NAPON, teljes lelkemmel oszlatom majd a felhőket, hogy süssön a nap mosolyogva rátok.
Nos, ma reggel: melóba menet, metró. Egy lány osztogatja a Metró újságot, eddig rendben is lenne. Minden reggel ez a felállás, ma mégis más volt! Tovább »

MoMoMo Alapító Tagok :)

Drága MINDENKI :)

Két Teremtő Társammal, Secret Adminnal és Álomkeresővel végtelen szeretettel várunk BENNETEKET a 2008. február 14-i alakulási partira. Tovább »