szorongás

Fránya álmok!

Ismeritek azt az érzést, vagy nem is érzés mégsem tudom más szóval kifejezni, mikor egy rossz álom, vagy reggeli félálomban érkező rossz gondolatok, felbukkanó félelmek, kételyek rányomják bélyegüket hangulatunkra és bizony az ébredés után nagyon nem megy a pozitív gondolkodás! Tovább »

Csak az szorongjon, aki szeret szorongani! *

"Az öröm soha nem származhat a magunk szeretetéből, az mindig mások szeretetéből sugárzik át ránk."

"Én nem kérek bocsánatot! Nem szeretek szembesülni a hibáimmal!"

"Neki sosem bocsájtok meg!"

"Én olyat nem mondtam! Nem szeretem, amit mondasz, mert igaz!"

... és mennyi...

Bátorság kell önmagunk előtt tisztába tenni az érzéseinket, reakcióinkat ... a harag a szorongás kompenzációja...
Aki ezt magában felfedezi, feloldja, az első lépést, legnehezebb lépését tette meg a fogyás vagy a jó közérzet, a JÓL-LÉT felé.

Nem hiszem el. Négy különböző barátomtól hallom mostanában ezeket a szavakat. ÉS magamnak is írom. Kövér vagyok még, de már nem vagyok ok nélkül sem és okkal sem házsártos. Ez utóbbiért már tettem. A kövérség viszont még zavar. Még elveszi a nehezen megszerzett önbizalmam. Még ezt a részét nem tudtam megvalósítani. Úgyhogy teljes erőbedobással erre koncentrálok. Tovább »

Címkék:

Félelem - vagyis fél emberként, félelemben akarsz élni?

Nem kell messzire mennie senkinek, elég, ha magába tekint, vagy a környezetét veszi szemügyre - időnként nem árt az önvizsgálat, hiszen mindannyiunkban ott van a félelem. Kimondva, kimondatlanul, de bizonyos helyzetek (még ha nincs is jelenleg tudomásunk róla) előhozhatják.

Sajnos sok embert látok félelemben élni, fél emberként élni. Tovább »

Félelem

Megőrjit a félelem. Alulról kezdtem, nagyon mélyről jöttem és ugy érzem hogy kezdek a szakadékból kiérni....és mégis, nemtudom a félelmeimet leküzdeni ez képtelenség, lassan beleőrülök. Szinte félek az egész élettől. Tudom hogy ezek az irreális félelmek valami belső "izét" jelentenek ami igy jut a felszinre valami belső feszültség.....!de miaz????!! Nem birok rájönni.. Tovább »

Címkék:

Tisztulás-a bennünk lévő stressz, szorongás, feszültség feloldásáról

tisztulásÉdes Istenem, amikor rájövünk a Te kegyelmedből, és önismereti próbálkozásaink révén, hogy életünkben milyen görcsök, rossz reakciók és beidegződések feloldása a feladatunk, és ehhez hogyan járulnak hozzá az emberek (akik egy részére haragszunk, mikor fájdalmat okoznak) – rögtön elKÉP-edünk (képszerűvé válik), hogy milyen egyszerű fejlődési-szálakra vannak felfűzve életeseményeink! Tovább »