kedvesség

Túl nagy ár~túl nagy árat fizetünk

Túl nagy ár

Mindannyian keressük a másik felünket, a lelki társunkat, azt az embert, akiről azt gondoljuk majd boldoggá tesz bennünket. A baj ott kezdődik, hogy sajnos senki nem tudja boldoggá tenni a másikat. A boldogság bennünk van, ha van. Tovább »

Aranyosi Ervin: Mi legyen az ajándék?

Közeleg karácsony ünnepe,
a szeretet szép ígérete,
kristálygömböktől fénylik a fája,
s vajon te mit teszel alája?
Mit tudsz? Szeretted mit szeretne?
Kincsre vágyik, vagy szeretetre?
Ha gazdagságot, bőséget hozna,
viszont szeretni nem habozna?
Mit adjon, kinek pénze nincsen,
hogy érzéseket ne veszítsen?
Ölelést, mosolyt, kedvességet, Tovább »

Köszönet Domcsinak...

Édes Domcsikánk...

A hétvégén Nálad voltunk...
Nem kevesen...
Sokan...

Nagyon szeretném megköszönni Neked azt a hihetetlen sok munkát,amellyel ennyi embert kiszolgáltál,
a szeretetet,amivel körbevettél bennünket,a segítségedet,hogy találkozhassunk,a fantasztikus bájadat,amivel mindenkit leveszel a lábáról... Tovább »

hála

Hálás vagyok mert jól telt a hétvége.Naponta gyüjtöm,azokat a dolgokat amit megoszthatok veletek.Néhány nap alatt elolvastam a Titkot,és rájöttem hogy jól sejtettem a valóságot.Szivesen beszélek a tapasztalataimról,például bevonzottam egy új munkahelyet.Eldöntöttem hogy boldog vagyok,örülök annak amim van.Nagyon hálás vagyok,mert az előző munkahelyemen keresnek a vá Tovább »

A mosoly hatalma

jegyellenőrLenne egy történetem egy kedves kalauzról, aki a minap majdnem megbüntetett Miskolcról hazafelé jövet a vonaton.

Vizsgázni voltam Miskolcon kedden. A csoporttársaimmal a 16.35-ös vonattal jöttünk Pestig, egy fülkében öten utaztunk. Nagyon jófej emberek társaságában utazhattam, beszélgettünk a vizsgáról, az életről, családról, jókat nevettünk a vonaton két szendvics, kávé és üdítő közepette. Egészen addig, amíg a fülkéknél meg nem jelent a kalauz bácsi. Képzeljétek el egy fiatal, nagyon jóképű pasit, enyhén mogorva ábrázattal, szép vasutas egyenruhába. Elkezdte kezelni a jegyeket, persze kérte a diákigazolványainkat is. Nekem még nem volt kész a diákigazolványom, csak egy ideiglenes igazolvány, amelyhez személyi kártya jár. Nos, kedves kalauzunk elkérte a kártyámat, nézegette, amely sem aláírva nem volt, sem kitöltve – valahogy még nem kellett hasznát vennem és el is felejtettem. Nézett rám kemény, mogorva ábrázattal. Kérdezte, hogy meddig utazom, és ott lakom-e. Tovább »