pozitív hozzáállás

Abraham video:))

A video fordítása: Tovább »

Meghívó - Közös meditáció a rák átprogramozásáért 2009. december 22-én

Kedves Barátom!
Szeretettel küldöm ezt a meghívót, gyere el, ha teheted, hogy részesülj a pozitív rezgésekben, és közösen töltsük fel a marokköveket, amelyek továbbadva segítenek mások gyógyulásában is! Tovább »

Az alkotó vizualizáció

vizualizációAz alkotó vizualizáció olyan módszer, amelyben képzeletedet használod fel arra, hogy létrehozd, amit szeretnél az életedben. Az alkotó vizualizációval kapcsolatban nincs semmi, ami új, különös vagy szokatlan lenne. Máris használod mindennapjaidban, tulajdonképpen életed minden pillanatában. Valójában ez képzeleted természetes ereje, amelyet állandóan használsz, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Sokan éltünk teremtő képzeletünk erejével a múltban is, de egy kevéssé tudatos módon. Tovább »

Minden hozzáállás kérdése

hozzáállásAz életem során több akadályokba ütköztem DE visszagondolva, mindig valami tanulság jött le abból amiből. Az ember életében valljuk be, mindenkiében történhetnek tragikus események, csalódások, fájdalmak, mély fájdalmak, sebek amiket nehezen gyógyít meg az idő és maga a másik személy vagy dolog. Érdekes módon, az ilyen "rossz" negatív helyzetekben uralkodott rajtam egy hatalmas pozitív erő, ami késztetett és biztatott, hogy fel a fejjel, és csak előre! Tovább »

Pénz, pénz, pénz

pénzSziasztok! Éljen, megint témánál vagyunk. Önkorlátozó hiedelmek. Bunkó jószágok, de tartják magukat rendesen. Én minden nap kitalálok valami jó kis játékot, és higgyétek el, ha csak egy hétig, tehát még egyszer EGYETLEN HÉTIG sikerül a szegénység, nyomor, nincs, recesszió gondolatait elhessegetni, beáll a változás.

Saját példa: A szüleim mindig is kikaparták a gesztenyét. Apám 8 általános, anyám 8 végzettség, de azonos munkahely 35 évig - félelemből. Tovább »

Törekvés útján...

Egy kedves írás melyet a neten találtam..Fogadjátok szeretettel:)! Tovább »

Gondolkodjunk tudatosan!

tudatosságGondolkodjunk TUDATOSAN

Mitől más ez a gondolkodási forma? Mitől nem olyan, mint, hogy gondolkodj pozitívan? Pozitívan gondolkodni jó, sőt örömteli. Hányszor hallod ezt: „Légy pozitívabb, gondolkodj pozitívan!”.
Nos, igen! Gondolkodjunk pozitívan, de hogyan? Tovább »

Pozitív gondolkozásról

pozitív gondolkodásA pozitív gondolkodás, a meditáció és relaxáció azon módszerek közé tartoznak, amelyek segítenek abban, hogy agysejtjeink frissek, fiatalosak és terhelhetők maradjanak.
Nem kell hinnünk benne ahhoz, hogy működjön, mivel a kimondott szónak és a gondolatoknak olyan ereje van, amely hitünktől függetlenül is működik. Természetesen a siker gyorsabb és nagyobb mértékű, ha akaratunk hittel párosul.
Az önszuggesszió úttörőjének tartott Dr. Emile Coué (francia pszichoterapeuta) megfigyelte, hogy Tovább »

plagizálás - kör e-mail

Szeretnék egy kör e-mailt megosztani...nagyon utálom ezeket, mert a legtöbbje tele van fenyegetésekkel, ha nem küldöd tovább, akkor ez meg az lesz... ez a levél amit szándékomban áll bemásolni, már többször járt a postafiókomban és szerintem azoknál is megfordult már, akinek bármiféle internetes elérhetősége van. Tovább »

Alex a pozitív srác!

Ezt a történetet ma kaptam egy hírlevéllel,gondoltam megosztom veletek.Szeretettel! Tovább »

A siker 10 parancsolata

Sziasztok!

Ezt a pár sort interneten kaptam egy nagyon kedves ismerősömtől a pozitív hozzáállás erősítése érdekében. Lehet, hogy nem mindenki ért vele egyet; lehet, hogy ettől függetlenül nagy igazságokat hordoz magában. Ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni. Egy segítség, egy kapaszkodó, semmi több.
Olvassátok szeretettel: Tovább »

Fonák mese

vidám batyuValamikor hajdanán, mikor még az utcán köszönt egymásnak ismerős és ismeretlen is egyaránt, élt egy kicsiny kisleány. Egy szántó-vető házaspár gyermekeként látta meg a napvilágot. Nem voltak játszótársai, mert környezetükben csupa gazdagok éltek, akik nem engedték a szegény gyermek közelébe csemetéjüket.
A kislány távolról figyelhette csak a többiek életét. Fájdalmai elől egy képzeletvilágba menekült. Kopott ruháján a foltokat ékszernek látta. Kukoricababáját hercegnőnek nevezte. A Nap izzó hevét, simogató aranyzuhatagként élvezte, és amíg más árnyékba menekült, ő Tovább »

Pozitív hozzáállással minden megoldható

kisegérEgy kisegér ugyanabban a lyukban élt sok-sok évig. Egy nap, mikor eleséget gyűjtött a lyuk ajtaja elzáródott. Mikor visszatért, szomorú lett. Nem tudta mit csináljon, hova menjen, mit tegyen, csak ült az elzárt bejárat előtt.
Arra repült egy madár, akinek elsírta a bánatát. A madár segíteni akart, így mondta a kisegérnek, hogy üljön fel a hátára. Felrepültek, a kisegér megdöbbent, mi mindent láthat felülről. Annyi minden volt, amit még nem látott, amit még nem fedezett fel, mert olyan sokáig élt egyedül a lyukban.
Nagyon izgatott lett, amint látta, hogy új lehetőségek nyílnak meg számára, és máshogy kezdett gondolkozni, milyen lehet ezután az élete.
Végül a madár leszállt pihenni, és megkérdezte a kisegeret, hogy látott-e már olyan helyet, ahol élni szeretne. Tovább »

Tükörkép - néhány hónapja írtam, része volt annak a folyamatnak, melynek eredménye, hogy itt vagyok köztetek...

- Milyen szép! Tovább »

A mosoly hatalma

jegyellenőrLenne egy történetem egy kedves kalauzról, aki a minap majdnem megbüntetett Miskolcról hazafelé jövet a vonaton.

Vizsgázni voltam Miskolcon kedden. A csoporttársaimmal a 16.35-ös vonattal jöttünk Pestig, egy fülkében öten utaztunk. Nagyon jófej emberek társaságában utazhattam, beszélgettünk a vizsgáról, az életről, családról, jókat nevettünk a vonaton két szendvics, kávé és üdítő közepette. Egészen addig, amíg a fülkéknél meg nem jelent a kalauz bácsi. Képzeljétek el egy fiatal, nagyon jóképű pasit, enyhén mogorva ábrázattal, szép vasutas egyenruhába. Elkezdte kezelni a jegyeket, persze kérte a diákigazolványainkat is. Nekem még nem volt kész a diákigazolványom, csak egy ideiglenes igazolvány, amelyhez személyi kártya jár. Nos, kedves kalauzunk elkérte a kártyámat, nézegette, amely sem aláírva nem volt, sem kitöltve – valahogy még nem kellett hasznát vennem és el is felejtettem. Nézett rám kemény, mogorva ábrázattal. Kérdezte, hogy meddig utazom, és ott lakom-e. Tovább »