pofon

A nagy pofonofon - Te kaptál?

Mondd csak, te kaptál verést életedben? Sokat ütöttek? Mi a véleményed a verekedésről felnőtt korban?

És arról, hogy ha egy gyereket megvernek?

És adtál már? Vertél már gyereket? Sajátot főleg, de bármelyiket, aki úgy tisztességesen felhúzott? Hogy voltál utána? És hogy vagy vele azóta? Tovább »

Ha pofont oszt az élet

"Időnként oszt "pofonokat" az élet...
Első reakciónk a döbbenet.
Miért pont én?
Miért pont most?
Ha sokáig rezgünk ebben az üres döbbenetben, megáll az idő a lelkünkben.
Gondolkodjunk...
Tényleg akkora volt az a "pofon"?
Lehet, hogy valójában pont jókor jött? (Ezt elég nehéz elismerni! :))
Tanulhatok belőle?
Igen?
Akkor rendben, elengedem az érzést. Tovább »

Címkék:

Ragaszkodás és elengedés...

Gyerekkorban teljesen rendben van, hogy ragaszkodunk szüleinkhez és játékainkhoz.
De felnövünk… és sok esetben visszük magunkkal e megszokást...
Ilyenkor is van, hogy ragaszkodunk tárgyakhoz, személyekhez. Szinte érezzük, hogy milyen erősek vagyunk, ha az a tárgy vagy személy körbevesz minket. Pedig fel kell tudnunk ismerni azt, hogy ez nem helyes, mert nem függhetünk sem tárgytól, sem pedig mástól, mert akkor nem a saját utunkat járjuk. Magunkból merítsünk erőt, mert igenis képesek vagyunk rá és természetesen bízzunk saját képességeinkben. Tovább »

A pofonok sorban jönnek...

"A héten kénytelen leszel elviselni"...ennyit a pozitív gondolkodásról"...én nem haragszom...ez az ő érzése..és megértem...sebaj ma volt egy szép napom, mert sok boldog perceim voltak...tudtam magamnak ma örömet szerezni és nem hagyhatom, hogy bármi tönkre tegye...sorba jönnek a pofonok...:-D sorba...most az univerzum csinál valamit...jól halad... és csak kacagok... Tovább »

Kihívás

pofon az élettőlA vonzásról… Nemrég kaptam egy hatalmas pofont az élettől, legalábbis ezt hittem. Ahogy telnek a napok, hetek kénytelen vagyok beismerni, hogy ezt is én vonzottam magamhoz. Már egy éve készültem arra, hogy váltok, hogy új életet kezdek. De ez csak egy gondolat volt, és semmit nem tettem az ügy érdekében, csak vártam, hogy majd jön egy lehetőség, és akkor felállok és eljövök. Kényelmes voltam, gyáva, kerestem a kifogásokat.
Nem döntöttem, ezért megtették helyettem mások. Elhatároztam, hogy ezt most nagyon pozitívan nézem – kaptam egy lehetőséget, Tovább »