játszmák

Mártír szerepben veszélyes a játszma

Megannyi játszma szövi át az emberi életeket, néhányat hosszabb-rövidebb ideig működtetünk, másokat akár egész élet át rendszeresen elő-előszedünk. A legtöbb játszma egyáltalán nem hasznos, ettől függetlenül álarcként összenő velünk, mert szinte tudattalanul hozzuk azokat. Tovább »

Beteges világ-JÁTSZMÁK

Játszmák Tovább »

A szitán átlátás képessége:)

Lacika,az egyik középiskolai osztálytársam kedvenc tréfája,ami ezzel a kérdéssel indult:Mi az a szerkezet aminek segítségével képes vagy átlátni a falon?...az ablak..na most ezt már 15 éves korunkban is fanyar mosollyal fogadtam,18 évesen eljutottam odáig,hogy elfogadtam Lacikát olyannak amilyen...kicsit hülyének:) Egyébként bírtam a srácot, sőt ma már egyenesen állítom,hogy ő volt az akiről az ju Tovább »

Címkék:

Emberi játszmák kapcsolataink tükrében

jatszmák"Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer és ezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent, egymásra találás. A másik emberben önmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg.
Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit vele teszel, magaddal teszed. Amit róla képzelsz, azt magadról képzeled. Mindaz, amit neki kívánsz, egy napon veled fog megtörténni..." Tovább »

"Játsz ma!" vírus

játszmaMilyen érzés lenne, ha más szemmel néznél mexokott kereteidre?
Életedre?
A túlélésért vívott harcban mindenképp fontos, hogy valami legalább megmaradjon amit mindenáron megvédhetünk.
Na... egy kis tekintély. A hibákat meg szőnyeg alá seperjük.
Erre sikerünk bizonygatásaképpen egy egész életet építünk, családostul, vállalkozásostul. Tovább »