rend

Rendrakás

Valahol a rendnek van valami értelme. Az élőlények világában a rend megszokás, ugyanazok körök ismételt futtatása. A macska kimondottan a szokásainak rabja, de a kutya is hajlamos rá. Persze ez akkor igaz, ha én a napi ismétlődő folyamatokat nevezem rendnek. Azt értem alatta, hogy szükséges egy valamilyen mederben tartani a dolgokat. Tovább »

Címkék:

A Szűz karmával született személyek tudattalan képzeletvilágának a feloldandó zavarai

Kozma Szilárd karma és családasztrológus:

A negatívan fényszögelt Szűz nappal, valamint a Szűzben álló Lilithel,
vagy Sárkányfarokkal rendelkező személyek baleseti- és betegséghajlamai,
jellegzetes betegségeiknek és baleseteinek az igazi, kauzális okai. Tovább »

Rend a Lelke...

Rend a lelke...

Rend a lelke mindennek! - tartja a mondás. Rendes lélek bizony rendet rak, rendben van.

Rövid felvezető után lássunk hasznos tippeket a pakoláshoz és a kategorizáláshoz! Tovább »

Címkék:

Törvény és rendeltetés.

A törvény szó gyöke a magyar képi nyelvünkben a tör. Letör, feltör, kitör, betör, megtör stb., mindenik ige valamely korábbi egység megbontását végzi el. Sőt van tört, amely az egésznek a része. Van törés és ezáltal tört létezés. Valamint van megtört ember is, aki a történetben részt vesz és általában nem tud a szellemi törvényekről. Tovább »

Szabad utat az Energia áramlásának!

Hiszem, hogy a környezetünk saját belső világunk tükörképe, fizikai manifesztálódása.

Ebből kiindulva ajánlom mindenkinek, hogy mielőtt tovább olvasná a bejegyzést, vessen egy pillantást a közvetlen fizikai környezetére. Azután olvass tovább, és válaszolj az alábbi kérdésekre! Tovább »

Moderálás

béke szigeteKedves Látogatók, kedves Secretfalva! Szeretem a szabadságot, és ellene vagyok mindenféle cenzúrának. Mivel nincs sem rossz, sem jó, hanem csak dolgok vannak, nehéz megmondani, hogy mit illik, és mit nem. Úgy általában legalábbis. Az életben azonban szabályokra is szükség van, ahhoz hogy legyen egy pont, amihez viszonyítani tudunk. Ez az honlap a szeretet, a béke és a harmónia oldala, ahol az emberek egymást segítik tanácsokkal. Ahol az érték a segítőkészség, a konstruktivitás. Ennek szellemében írtuk meg a Házirendet, melyet ide kattintva olvashattok el, ha még nem tettétek volna meg. Aki regisztrált az oldalon, az elfogadta ezt is. Tovább »

Utak

Az utakat sokáig nem érti az ember.
Csak lépdel az utakon és másra gondol.
Néha széles az egyik út,aszfaltos,néha rögös,barázdás,meredek.
Az utakat sokáig csak alkalomnak tekintjük,lehetőségnek,melynek segítségével
elmehetünk a hivatalba vagy kedvesünkhöz,vagy a rikkanó tavaszi erdőbe.

Egy napon megtudjuk,hogy az utaknak értelmük van:elvezetnek valahova. Tovább »

Rend a lelke mindennek

rend a lelkeSzeretnék megosztani veletek egy követhető módszert, a rendrakáshoz. Köztudott, hogy könnyebb a rendet fenntartani, mint rendet csinálni. Hajlamosak vagyunk a rendrakást halogatni a végtelenségig. Majd elmegy a kedvünk tőle, hiszen rengeteg időt és türelmet igényel rendbe rakni egy rendetlen lakást. Egyszerre ez nagyon elkedvtelenítő tud lenni. Ha nem engedhetünk meg magunknak egy takarítót, akkor nekünk kell elkezdenünk megcsinálni. De hogyan álljunk neki? Tovább »

Ha az ember rendben van, akkor rendben lesz a világa is

puzzle emberOlvatam egy jó történetet, amelynek mondanivalóját pontosan az életemre tudtam vetíteni, mikor éppen úgy éreztem, hogy el vagyok veszve, és csak valami csodára vártam, hogy valami történjen, valaki tegyen valamit, hogy nekem jobb legyen, lényegében úgy éreztem velem nincs semmi gond, a világgal van baj.

Majd egy Önserkentő könyv került a kezembe és elkezdtem olvasni (az a könyv már 5-10 éve ott volt a polcon de nem olvastam, talán csak most volt rá szükségem, nem tudom hogy miért pont akkor került a kezembe, de azt hiszem épp jókor találtam rá). Tovább »

Szeretnék adni

Drága Kedvesek,

Most kiváltképp,Ténylegesen hozzátok jövök:)

Múlt hét pénteken elmentem kirándulni.Teljesen egyedül.Nem szoktam egyedül kirándulni.Felszabadítóan jó érzés volt. Tovább »