gazdag papa

Gazdag papa SECRET klubja

Ebben a fórumban beszélgetünk a Gazdag papáról. Mivel az oldalon számos helyen felbukkant már a téma, és sokan vannak itt, akik olvasták, foglalkoznak vele, indítottam egy külön fórumot ennek a témának. Tovább »

Mínuszból a pluszba - Út az anyagi csődtől a dúsgazdagságig

A Magyar Gazdag Papa Klub idén a Cashflow Éjszaka c. rendezvénye előtt egy két órás szemináriumot szervez a tanulni vágyóknak.

Anthony Robbins, Donald Trump, Sir Richard Branson, Les Brown, Robert Kiyosaki, Kim Kiyosaki, Nick Vujicic, T. Harv Eker, Keith Cunningham, Robert G. Allen, Blair Singer, Marcus De Maria, Dr. Rohan Weerasinghe, Ewen Chia, Bill Clinton, Brian Tracy és még sok mások. Egy közös van bennük! Tovább »

Tisztességtelen előny - Kiyosaki

Aki olvasott már Robert Kiyosaki könyvet, az tudja jól hogy milyen értékes információkat tudhatunk meg pénzügyi kérdésekben tőle. Aki követi munkásságát - tudja, hogy több mint 10 könyve jelent már meg magyarul is, többségük bestseller!

Most egy különleges lehetőség nyílik arra hogy élőben is meghallgassuk őt, és a legfrissebb tanácsait a válság átvészelésére. Ez az az új típusú tudás, amire mindenkinek szüksége van, ha pénzügyileg rendben akarja élni az életet! Tovább »