információk

Útinform

ÚTINFORMTegnap hirtelen leesett 20 centi hó Budapesten, ma reggel pedig erős szél hordja a havat. Ha bárki bárhová el akar indulni, célszerű előbb a neten tájékozódnia. A Google által talált útinformációs linkek legtöbbje a Magyar Közút Kht. honlapjára mutat, de az órák óta elérhetetlen szerver túlterheltség miatt. Gondolom nem csak én jártam így, ezért létrehozok egy útinformációs témát, ahol megoszthatjuk egymással hogy milyenek az útviszonyok. Ha valaki valamerre közlekedett, közlekedik, vagy tervezi, itt kérdezzen, vagy írja le hogy milyenek az utak... Tovább »

Találkozhatsz személyesen Bob Proctorral!

Bob ProctorHa már gondoltál arra, hogy milyen jó lenne találkozni személyesen is a Titok c. film szereplőivel, akkor nagy hírem van számodra! Személyesen megismerheted Bob Proctort, sőt, egy két napos tréninget fog tartani itt Kelet-Európában, ahová most jön először. Közvetlenül a legnagyobb mestertől tanulhatod meg a Titok használatát, azt, hogy hogyan élj olyan életet, amiről eddig csak álmodtál.

Bob Proctor több mint 40 éve tanítja a Titkot, beutazta már az egész világot, de eddig még sosem járt felénk. Novemberben a romániai Bukarestben fog tartani egy kétnapos intenzív tréninget, melyen a TheSecret.hu segítségével több mint 40% kedvezménnyel vehetsz részt.

Két idézet Bob tanításaiból:

"Mondd meg mit akarsz elérni, és megmutatom hogyan tudod!"
"Ha akarod, annyi pénzt fogsz keresni havonta, mint eddig egy év alatt!"

Bob Proctor, a Titok c. film főszereplője.
Nem véletlen, hogy ő a világ legismertebb személyiség fejlesztő trénere.

Kíváncsi vagy rá? Tovább »