cica

Kerti cica

"Ha én cica lennék
Száz egeret fognék;
De én cica nem vagyok,
Egeret se foghatok."

*

Címkék:

Mese a barátságról

Szervusztok gyerekek!

Remélem ágyban vagytok már.
Most a barátságról fogok nektek mesélni.
Helyezkedjetek el kényelmesen
és lapozzatok a következő oldalra:

Jó szórakozást kívánok: Ervin

Aranyosi Ervin: PINGI (Molnárné Szabó Veronika meséje nyomán)

Varázslat: abraka-dabra!
Született egy pingponglabda, Tovább »

Hogyan?

Helló,én még nagyon kezdő vagyok ebben a dologban,és nem tudom hogyan kell használni,mert ha valami/valaki hiányzik és nem "kaphatom" meg akkor nagyon nehéz úgy elképzelni mintha már meglenne,és még hálát is adni érte.És nem tudom azt sem hogy olyat is lehet-e hogy mondjuk elveszik a macskám és valószínű hogy meghalt és azt is elő lehet keríteni?Vagy ha mondjuk magasabb akarok lenni akkor azt is?É Tovább »

A cica, akit elhagytak, de gazdára talált

cicaElőször is mindenkinek BUÉK! :) Szeretném nektek elmondani a kis történetemet, mely 1 hete kezdődött. Sétálni indultunk kicsinyemmel és a párom kislányával. Nem messze tőlünk van egy kis házikó, ami azért is fontos, mert egész tavasszal és nyáron virágba borul a kertje, és eddig tele volt élettel... de a fagyos télben nem láttam semmi mozgást. Amint elsétáltunk a ház előtt a vízaknából, az udvar közepén előugrott egy cica és könyörögve nyávogva szaladt felénk. A cica fehér volt, vörös és iromba csíkos foltokkal, csodaszép zöld szemekkel. Nem láttam hetek óta Tovább »

Ilyet nem csinálhat egy macska

cica, macskaVannak élethelyzetek amik oly váratlanul vesznek új irányt, hogy még az előző levegődet sem tudtad kifújni és már más képet vetít rád az esti lámpa fénye.
Szombat este történt. Barátnőmmel este lent álltunk Őrmező egyik parkolójában, amikor nevetve átmutat az úttest másik oldalára. Két fiatal cica játszott önfeledten. Fára fel-le, hempergés a fűbe egymást átkulcsolva, aztán valami bogárvadászatba belemerülve szökdécseltek ugyan úgy mint az áldozatuk. Mi meg csak kacagtunk és kacagtunk. Annyira édesek voltak Tovább »