kimaradás

Költözés, szünet, megújulás

Kedves látogatók és secretfalva lakói!

Az elmúlt egy hétben időnként - sajnos sokáig - nem volt elérhető az oldal, illetve problémák voltak a feltöltéssel, írásokkal, belépéssel. Nagyon remélem, hogy ezek a problémák a mai nappal véget értek. Az oldal most jól kell hogy működjön, ha mégsem, akkor kérem hogy a címemre - a kapcsolat menüpontban vagy a nevemre kattintva - írjátok meg hogy mit tapasztaltok. Különösen ha piros feliratokat láttok az oldalon, azt egy e-mailbe másolva küldjétek el, hogy tudjunk róla és mielőbb javíthassuk.

A kimaradás és a hibák oka az volt, hogy Tovább »

Leállás

bug, hiba, számítógépKedves Látogatók! Szeretnék mindenkitől elnézést kérni az oldal elmúlt 32 órában történt leállásáért. A domain nevét pénteken átköltöztettem egy másik szolgáltatóhoz, mivel a korábbival több probléma volt és az ügyfélszolgálata képtelen volt kezelni ezeket. Az új tárhelyen az installálás közben azonban adódott némi probléma. Az adatok migrációja során az ékezetes karakterek átálltak más kódolásúra és az oldal teljesen olvashatatlan lett.
Emiatt nem tudtuk újraindítani pénteken, és egészen Tovább »

Kimaradás

szerverKedves teremtők!

A hétvégén két napig nem volt elérhető a thesecret oldala, aminek nagyon prózai oka van, a tárhely szolgáltatónknál volt egy váratlan leállás. A kimaradásról azt a tájékoztatást adták, hogy "váratlan esemény miatt" el kellett költöztetni a hétvégén egy másik helyre a szervert, melyen a thesecret oldalt is működteti.

Szeretnék ezúton figyelmeztetni mindenkit, hogy bármennyire is jó ajánaltnak tűnik, ne ennél a cégnél (services.hu - forpsi.hu) helyezze el a weboldalát :) A leállásról nem tehetek, én is csak "elszenvedtem" az oldal hiányát. Mostantól az ígéret szerint zökkenőmentes lesz a hozzáférés. Szeretettel köszöntök mindenkit újra az oldalon.

Admin Tovább »