szünet

Mit tegyek? :/ Hiányzik...

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek... ki volt már ilyen helyzetbe, és mi történt, vagy egyáltalán milyen tanácsokkal tudnátok ellátni?! De előtte röviden a helyzet...
Nyár végén bekerültem egy társaságba, ahol megismerkedtem egy fiúval, és az utolsó nyári napon megkérdezte, hogy összejövünk e?! (Ekkor még csak három hete ismertük egymást.) Tovább »

Áramszünet

Az előbb volt egy 15-20 perces áramszünet.
Mindig azt mondják, csendesítsük le a környezetünket, hogy jobban el tudjunk mélyedni a gondolatainkban. Tovább »

Kimaradás

szerverKedves teremtők!

A hétvégén két napig nem volt elérhető a thesecret oldala, aminek nagyon prózai oka van, a tárhely szolgáltatónknál volt egy váratlan leállás. A kimaradásról azt a tájékoztatást adták, hogy "váratlan esemény miatt" el kellett költöztetni a hétvégén egy másik helyre a szervert, melyen a thesecret oldalt is működteti.

Szeretnék ezúton figyelmeztetni mindenkit, hogy bármennyire is jó ajánaltnak tűnik, ne ennél a cégnél (services.hu - forpsi.hu) helyezze el a weboldalát :) A leállásról nem tehetek, én is csak "elszenvedtem" az oldal hiányát. Mostantól az ígéret szerint zökkenőmentes lesz a hozzáférés. Szeretettel köszöntök mindenkit újra az oldalon.

Admin Tovább »