veszekedés

Hogyan szüntessem meg a viszálykodást?

Az a problémám, hogy van egy barátom, akivel közösen belevágtunk valamibe, amit most már be kell fejeznünk. Ez egy hosszútávú dolog, és mindkettőnk részéről odafigyelést és egyetértést igényel. Alapjáraton teljesen jól kijövünk, kedveljük egymást, sőt, vonzódunk is egymáshoz. Tovább »

Miért?

Haladok az utamon...haladok az utamon és szeretem olvasgatni ezt az oldalt, de még mindig tele vagyok előítélettel nem tagadom.
Már szándékosan kerülöm az olyan bejegyzéseket, ahol csak a gyanúja felmerül, hogy az Istenhívők betették oda a lábukat. Pedig lehet maga a bejegyzés ill. egyik másik hozzászólás tanulságos lehetne vagy csak jó érzést adna. Tovább »

Ami rossz ma engem ért...

Ma veszekedtem a szerelmemmel....nagyon megbántottam, szenvedett, de mindvégig próbálta megmagyarázni nekem, hogy csak dühös vagyok és azért reagálom túl a dolgokat! És dehogyis akarok én elszakadni tőle...Igaza volt...és most szégyellem magam azért, mert aki a legfontosabb nekem, azt az embert bántottam meg...Hálás vagyok neki, hogy ennyi türelmet tanúsít irántam.... Tovább »