szemlélet

A tudatosságról…

Ma egész nap egyedül szemléltem a világot… A világot, ami bennem rejlik ami mindannyiunk által létrehozza a külvilágot, ami arra sarkal minket, hogy megtanuljuk a mi általunk létrehozott külvilági jeleket értelmezni és megérteni, hogy számunkra meghozzák a mi fejlődésünk és változásunk érdekében az információt. Tovább »

Lényegi dolgok

Van egy történet a három utazóról, akik Rómába mennek. Meglátogatják a pápát, aki megkérdezi az elsőtől:
- Meddig maradsz itt?
A férfi azt feleli: három hónapig.
- Akkor sokat láthatsz majd Rómából.
Az ott tartózkodás hosszára való kérdésre a második utazó azt feleli, hogy csak hat hétig tud maradni. Tovább »

Semmi szükséged a személyiség-fejlesztésre!

Most megtudod a teljes és kendőzetlen igazságot arról, hogy miért nem működik sokaknál a személyiségfejlesztés, miért vall kudarcot az emberek 99%-a a sikerkönyvek elolvasása után - és azt is, hogy mit tudsz ez ellen tenni.

A könyvesboltok roskadásig vannak telve sikerkönyvekkel, amelyek borítóján ott áll nagybetűkkel hány millió példányban adták el. Mi ennek a személyiségfejlesztés-áradatnak az eredménye? Hol van az a rengeteg sikeres ember? Hol van az a sok milliomos? Tovább »

A 24 órás perspektíva

pohár félig teliNemrég megtörtént, hogy keserű szájízzel keltem fel és aznap minden ami történt velem, egyszerűen rossz irányba vitt. Emlékszem, hogy azt gondoltam: "miért van mindenki ellenem?"... Aztán megálltam és arra gondoltam: "Várjunk csak, nincs is mindenki ellenem!"

Fogtam egy papírt, és elkeztem összeírni mindazoknak a neveit, akik a környezetemben nyíltan szembeszálltak velem, zaklattak, és megakadályozták azt a törekvésemet, hogy harmóniában és békében éljek. Három. Igen, összesen három ember volt. Tovább »