milliárdos

Nyerd meg az egyik 15 ezer forint értékű jegyet!

Ilyen alkalom is ritkán adódik, most 24 szerencsés is nyerhet belépőt az Első Milliárdom konferenciára. Ehhez mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolni. Ha érdekel a konferencia, akkor ragyogó esélyed van arra, hogy részt vehess! A kérdést itt olvashatod:

A konferencián 4 magyar vállalkozó meséli el a titkát annak, hogyan kerültek fel a 100 leggazdagabb magyar listájára. Ha te is szeretnéd megvalósítani üzleti álmaidat, akkor ez a program neked szól. Bővebben: Tovább »

A Titok segítségével Te is bármit elérhetsz!

Érdekel, hogyan vált önerejéből milliárdossá négy teljesen hétköznapi MAGYAR ember?

Érdekel, hogyan építettek ki milliárdos vállalkozásokat a garázscégeikből?

Érdekel négy közismert vállalkozó tapasztalata, akik mindannyian egy szűk klub tagjai: szerepelnek a Száz Leggazdagabb Magyar kiadványban?

Érdekel, hogy mit mond ez a négy milliárdos cégtulajdonos arról, hogyan érte el azt, amiről mások csak álmodnak? Tovább »

Idővel minden a helyére kerül

milliárdos hajléktalanMilliárdos vagyont örökölt két budapesti hajléktalan. Tegnap találtam a cikket és nagyon jó volt olvasni. Végre olyan helyre került pénz, ahol nagyon nagy szükség van rá. Legyen nagyon boldog karácsonyuk és tudjanak vigyázni magukra és a vagyonukra is!

"Ezermilliárdos szerencse szakadt két budapesti hajléktalan nyakába. A Peládi fivérek eddig minden vagyon nélkül egy városszéli barlangban laktak, az életük minden bizonnyal gyökeres fordulatot vesz az örökség miatt. Tovább »