ne add fel

Nem adom fel!

Nem adom fel!Benned is felmerül néha, hogy inkább feladnád az egészet, amibe belekezdtél, amiről álmodtál, amit elképzeltél? Te is gondolsz néha arra, hogy legszívesebben hagynál mindent a fenébe? Téged is elkedvetlenít olykor a negatív környezet, az állandóan kritizáló és mindenben hibát kereső, kötözködő emberek, akik egyre csak arra törekednek, hogy visszahúzzanak és elkedvetlenítsenek?

Hidd el, nem vagy egyedül!

Legtöbbünket olyan emberek veszik körül, akik mindent elkövetnek azért, hogy ki ne törj közülük, hogy még csak véletlenül se váltsd valóra az álmaidat, mert még a végén emlékezteted őket arra, hogy ők miről is mondanak le az átmeneti és látszólagos „kényelmükért”. Tovább »

Ne add fel a csüggedést :)))

Tegnap délben egy rossz mozdulat következtében meghúztam a nyakam, és azóta is nagyon fáj. Ezt az ülőmunkának köszönhetem, egy kicsit megkoptak a csigolyáim. Ráadásul gyermekem éppen a mozgékony stádiumában van, így lasszóval kell összefogdosni a lakás különböző pontjairól. :) igy fájdalmas nyakam estére totál bedurrant, potyogtak a könnyeim is. Tovább »