Önmegismerés

Válaszolt-e már Neked a Mindenség?

Válaszolt-e már Neked a Mindenség?Nem tudom, mi volt az, ami arra indított Téged, hogy elindulj az Önismeret útján. Mert ha ezt most olvasod, akkor szinte teljesen bizonyos vagyok benne, hogy elindultál. Csakis ebben az esetben „sodródhatott” az utadba ez az írás.

De bármi is volt, ami elindított és bármikor is történt, talán nem tévedek azzal, ha azt állítom, hogy számtalan kérdés merült fel, és merül fel Benned most is, minden egyes pillanatban.

Kérdések, melyekre válaszokat keresel. Válaszokat, melyektől azt reméled, segítenek megérteni Önmagadat és közelebb visznek ahhoz a Lényhez, Aki valójában vagy. Tovább »

Önmegismerés

ÖnmegismerésEgy ideje azzal álltatom magamat hogy majd egyszer úgyis rámtalál az a bizonyos nagy Ő.
Már több mint egy éve várom...de semmi. Csalódások és félelmek sora. Sorra elutasítottam embereket akik megakartak ismerni jobban,de én egyből falat húztam magam köré. Nem egyszer volt az hogy tetszett a fiú,mint kiderült én is tetszettem neki,de féltem az egész kapcsolattól,a megismeréstől. Látott minden nap,én mégis azt feltételeztem hogy: Rossz vicc...vagy Csak hülyít! De esélyt se adtam nekik hogy bebizonyítsák hogy nincs igazam és hogy megismerjem Őket.
De most jöttem rá mi is a baj.
Ő rám találna ha én tisztába lennék magammal. Tovább »

A Teremtés, mint spirituális életfeladat

teremtésFelmerült-e már Benned, hogy mi az Életfeladatod, mi a "dolgod" "ebben az életedben"? Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy igen! Különben nem is biztos, hogy rátaláltál volna erre az írásra! :)
Korábban röviden írtam már arról, hogy véleményem szerint mi az élet egyetlen valódi célja. Akkor inkább a felszínéről írtam az egész dolognak, most mennyünk egy kicsit a mélyére.
Mi az élet értelme? Különböző "spirituális tanítások", "ezoterikus eszmék" próbálkoztak már azzal, hogy választ adjanak erre a kérdésre. A legtöbb annyit mond, hogy életed célja nem más, mint a fejlődés. Némely tanítás, talán azt is megmondja hova, mívé kell fejlődnöd. Vannak olyan nézetek, melyek szerint a legfőbb feladatod az, hogy visszatalálj önmagadhoz, vagy megtaláld korábban elveszett részeidet, esetleg, hogy elérd a beteljesülést. Mások azt állítják, hogy a legfontosabb feladatod, hogy megvalósítsd önmagad valamely területen, vagy hogy kifejleszd magadban a tisztánlátás képességét, hogy átláthasd a világ dolgait, ezáltal bölcs mesterré válva. És persze vannak olyan tanítások is, melyek szerint ez az életed is csak egy karmikus körforgás része, melyben nincs más dolgod, mint felismerni és megoldani karmikus feladataidat, hogy legközelebb már ne ess ezekbe a hibákba, hogy a következő életedben már új feladatokat teljesíthess. Aztán, hogy ezeknek a feladatoknak a megoldása végül is hova vezet, miért is történik ez az egész... Tovább »

Részt vennél-e egy általam összeállított és vezetett önmagtapasztalási és önmegteremtési tréningen?

Drága Barátom!

Többször adtam már hangot abbéli meggyőződésemnek, miszerint hiszem, sőt, rendíthetetlenül tudom, hogy mindenki tehetséges valamiben, és mindenkiben van valami, amit csak ő adhat ajándékba a világnak. Szeretném, ha minél többen találnák meg magukban ezt az Ajándékot, és mutatnák meg a világnak azt, ami bennük van. Ennek érdekében jelenleg egy tréning-program összeállításán dolgozom, hogy ha Te is keresed ezt az Ajándékot, - azt a valamit, ami csakis Rád jellemző, azt a valakit aki Te vagy, és csakis Te - akkor segítsek Neked felfedezni ezt, ha elfogadod. Tovább »