Az Igazi

Honnan tudhatom?

Honnan tudhatom?

Kislányként gyakran leültem az ablak elé és néztem, ahogy a kertben dolgozik a szomszédnéni, hazatér munkából a szomszédbácsi, játszanak a gyerekek. Elméláztam azon, hogy milyen lehet nagynak lenni. Milyen lesz az, amikor társat, vele házat, kutyát, cicát választok a családunknak. Milyen leszek nagylányként, ha én is dolgozni megyek és felelős leszek. Tovább »

Címkék:

Bevonzottam 5 év után amire vágyakoztam

Sziasztok!

Elkeseredésemben a neten szörfölve jutottam el ide erre az oldalra.
Elkeseredésem tárgya mi más lehetne mint a szerelem, az igazi, a lelki társ akire vágyakozunk mindannyian, de a csalódások megrágcsálják a hitünket abban, hogy mi is megkaphatjuk vágyunk tárgyát. Tovább »

Hozzáláncolva (?)

Próbálom röviden összefoglalni a történetemet/történetünket, mert így lesz érthető, ami most van (ehhez egy pici előzmény is szükségeltetik). :-) Tovább »

Nap kérdése

igaziVan olyan, hogy "Igazi"? Vagy az ember életének különböző szakaszaiban mindig más a nagy "Ő" ?

"...s ha nagyon pontos és figyelmes leszel, ha idejében kelsz és későn fekszel, ha sokat vagy emberek között, ha elutazol ide vagy oda, ha belépsz bizonyos helyiségekbe, végül találkozol azzal, aki vár. Természetesen tudod, hogy ez a reménykedés egészen gyermekes. Már csak a világ végtelen esélyeiben bízol. Hol keressed? Tovább »