próféciák

A VÉGSŐ VÁLASZ NYOMÁN. V.RÉSZ. Próféciák egyetlen Férfiról!

Az előző részben arról írtam,hogy a Biblia tele van próféciákkal,amelyek eddig 100%-os pontossággal teljesedtek be.
Néhányan azt feltételezik,hogy ezeket szándékosan hajtották végre. Ez kicsit mókás elgondolás,hiszen ehhez az egész világnak össze kellett volna fognia folyamatosan a történelem során. :-) Tovább »

A VÉGSŐ VÁLASZ NYOMÁN. IV.RÉSZ. A legbotrányosabb Könyv! 1.rész.

Rövid megjegyzés "műsoron kívül":
Őszintén meg vagyok lepődve néhány reakción,amelyet az írásaim váltottak ki egyes emberkékből. Többen trágárul reagálva,személyeskedő stílusban szóltak hozzá, nélkülözve minden olyan erényt,amelyet én elvárnék olyan valakiktől,akik magasabb szinten gondolkodóknak tartják magukat. Tovább »

2012 és a maja próféciák

2012Világunk és a bolygó jelenleg már zajló hatalmas változásai sokakat elgondolkodtatnak. Mi történik körülöttünk, milyen folyamatok részesei vagyunk, melyek nyilvánvalóan és vissazavonhatatlanul elindultak és bekövetkeznek. Honnan tudhatunk ezekről többet, hogyan lehetséges ezek megfejtése? A figyelem egyre inkább a régi korok üzeneteire tevődik, az ősök ránk hagyományozódott próféciáira és jóslataira. Kilépve az európai kultúrkörből a legtöbb figyelmet kétség kívül a maják jóslatai kaphatják. A Kr. u. 200 és 900 körül virágkorát élt maják - melynek leszármazottai ma Tovább »