vágy

Kérdés

Sziasztok!

Telihold lévén a segítségeteket szeretném kérni.
Tudnátok-e valamilyen technikát, vagy bármilyen meditációt ajánlani, amit teliholdkor érdemes elvégezni, egyrészt régi minták elengedésére, másrészt vágyott dolgok megteremtésére???

Ill. valamilyen jó zenét hozzá?

Köszönöm,

Frida

Érzések, azaz szív és lélek kontra elme (agy)

szív vagy agyKedves Mindenki!

A véleményetek érdekelne az alábbi témakörben...
Elöljáróban annyit, hogy jártam már itt korábban, pontosabban egy éve, viszonylag aktívan...Aztán kicsit visszahúzódtam a "csigaházamba", dolgozni önmagamon, de persze aktív olvasótok maradtam mindeközben :)

Szóval teltek a hónapok, tanultam, fejlődtem, önismertem:), mélyültem és elfáradtam, és felálltam, és folytattam... Tovább »

Kiszúrás az Unitól???

Kedves Mindenki!

A Secret Klubban is szó volt róla, és én is sokat gondolkodtam már rajta, hogy miért van az, hogy akkor tudjuk bevonzani a vágyainkat, amikor sikerül elengedni azt, ergo, amikor már effektíve lemondunk róla. Tovább »

Így kezdődött.

Láttam minden nap, beszéltem Vele, mint a többi munkatárssal. Talán egy kicsit ellenszenves volt, soha sem gondoltam Rá pasiként. Így ment ez éveken keresztül. A válásom után magányos voltam. 4 évig nem volt semmiféle kapcsolatom, de nem is akartam ,hogy legyen.
Egyszer csak- fogalmam sincs, mi történhetett?-" észrevettem" Őt! Vagy kölcsönösen " észrevettük " Tovább »

Vizualizáljunk! De mit is?

vizualizációSok írás született már erről a témáról, bennem is elindult néhány gondolat. Töbször elhangzott hogy fontos, mennyire pontosan és határozottan vizualizáljuk azt, amit szeretnénk. Ez így is van, tisztában kell lenni azzal hogy mit akarunk. DE! Ne essünk át a ló másik oldalára: nem kell feltétlenül megadni minden paramétert és helyzetet hajszál pontosan. Tovább »

Vágy

VágyMi a Vágy? A Vágy valami olyasmi, amire szükségünk van? Arra vágyunk, amire szükségünk van? Vagy talán inkább olyan valami a Vágy, amit nagyon akarunk? Vagy valami teljesen más?
A Vágy jó vagy csak szenvedés forrása? Megelégíteni kell, beteljesíteni, vagy esetleg elfojtani és megszabadulni tőle?
A Vágyat el kell engedni vagy engedni kell beteljesülni és megvalósulni?
Felmerültek-e már benned ezek a kérdések a Vággyal kapcsolatban? És ezeken kívül még hány meg hány kérdés? A válaszokat, amiket különböző helyekről kaptál, mennyire érezted, érzed igaznak, helytállónak? Mennyire vannak összhangban egymással ezek a válaszok? Tovább »

Van egy Álmom...

Van egy Álmom...Van egy Álmom – egy emberről, egy életről…
Ebben az Álmomban nyugodt, kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Életem minden pillanatát áthatja az öröm és a szeretet.
Türelemmel viseltetek a környezetemben élők iránt. Megértem a gondolataikat, érzéseiket és tetteiket, mint ahogy tökéletesen értem a saját gondolataimat, érzéseimet és tetteimet is.
Reggelente csókkal és finom, egészséges reggelivel ébresztem a Kedvesemet. Együtt reggelizik mosolygósan az egész család. Tovább »

Hogyan valósíthatjuk meg a legvadabb álmainkat is?

teremtés, kívánságTeremteni könnyű, ha olyan dolgokat szeretnénk elérni, amiben tudunk hinni, amit szinte természetesnek veszünk, hogy sikerülni fog. Ez jó játék, és kitűnő felkészülés arra, hogy nagyobb dolgokba is belevágjunk. Viszont mi van akkor, ha valami olyat szeretnénk teremteni, amiben már nem olyan egyszerű hinni. Mi van akkor, ha pl. szeretnénk megnyerni a lottóötöst? Na, azt hogyan csináljuk? Tovább »

Vágyvideó

vágyvideóSziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan közületek ismeritek a vágyvideó fogalmát, sőt már készítettetek is saját videót. Elsősorban nem hozzájuk szólok, hanem azokhoz akik még nem ismerik ezt. Mivel napról napra egyre többen és többen leszünk akik ismerjük és alkalmazzuk is a vonzás törvényét, úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni ezt a módszert, mellyel megkönnyíthetjük céljaink elérését. Tudom, hogy már többször szó volt a vágyvideóról itt az oldalon, de ha valaki újonnan csatlakozik az oldal felhasználói közé, akkor általában csak az első néhány fórumtémát, blogbejegyzést olvassa el.
A vágyvideó egy olyan általad készített videó, mely Tovább »

Teremtek?

Mióta a filmet megnéztem, azóta folyamatosan figyelem az életemben történteket. Figyelem a múltamat, mert abból tanulok, és figyelem a jelenemet, és időnként megdöbbenek. Leesik az állam, hogy mik történnek velem.
Mikor Admin a konferenciáról felhívott és beszámolt, hogy miről beszéltek, milyen tervük van a nemzetközi tudósok kis csapatának, akkor olyan vágyam volt, hogy én is át akarom élni, amit ő ott a konferencián. Azt a felismerést, hogy elindult egy olyan energia, amely elhozza az életünkbe az összhangot. Tovább »

A vonzás törvényének tudománya

„A pozitív gondolkodásnak fiziológiai alapja van.
E gondolkodásmód hatással van a vonzás törvényének létrehozására, és ezek a hatások szintén fiziológiai alapokra épülnek.
Az energia sokféle formában jelenhet meg: lehet atomenergia, hőenergia, villamos energia, mozgási energia és helyzeti energia. Az energia sohasem vész el.
Azt is felidézheted, hogy minden anyag atomokból épül fel, és minden atomnak van egy (protonokat és neutronokat tartalmazó) atommagja, amely körül elektronok keringenek.
Az atomokban lévő elektronok mindig előírt pályákon vagy energiaszinteken keringenek az atommag körül, ami az atom stabilitását biztosítja. Az elektronok energia hozzáadásával „magasabb” pályára léptethetők, vagy Tovább »

Hogyan juthatok el innen, oda?

az ugrásJó szokásomhoz híven 3 könyvet olvasok párhuzamosan. Most éppen Müller Péter: Benső mosoly-át, Esther és Jerry: Kérd és megadatik-ját, és az Így működtesd a Vonzás Törvényét. Ez a szokás azért alakult ki, mert sokszor megfigyeltem, ha kiválasztok hármat és felváltva olvasom, egy sokkal tágabb és értelmezhetőbb világ alakul ki a szemem előtt. Sokkal hatékonyabb leszek és többféle ember szemével látok. Tehát bevált.

A Kérd és megadatik már másodszor "került" a kezemügyébe. "Véletlenül":-) Sokszor megfigyeltem azt is, hogy Tovább »

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek...

Vannak dolgok, amiket könnyebb elmondani mindenkinek mint annak, akinek valóban kellene. Most én is ezt teszem. Ugyanis olymértékben tanácstalan vagyok, hogy az már fizikailag is fáj. Tudom, kezet rázhatok magammal gratuláció céljából, hiszen az egészet egyedül magamnak köszönhetem. Jól tudok varázsolni, csak nem mindig tetszik a végeredmény. Tovább »

A Tanításról

Mint mindenkinek, nekem is nagyon sok élményem volt a különböző tanítókkal és oktatókkal kapcsolatban. Tovább »