megújulás

Áprilisi tréfa komolyan?

Ha figyeljük az Égi képet, ha értelmezzük a világban zajló eseményeket, az időjárás változásait, embertársaink reakcióit, akkor nem lepődünk meg azon, hogy minden-mindennel összefügg, és anélkül, hogy állandóan okokat vagy üzeneteket akarnánk keresni, mégis olykor megállunk, hogy értelmezzük a bennünk zajló változásokat, amelyek “kint” is megjelennek. Jó esetben. Tovább »

Új TheSecret.hu oldal készül!

Kedves TheSecret oldal olvasó,

Oldalunk nemsokára megváltozik! Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is, miben fejlesztenéd az oldalt, milyen témákról olvasnál szívesen, kérjük szólj hozzá, mert most szeretnénk olyanná átvarázsolni a Thesecrethu oldalt, amilyenné Te szeretnéd!
Adj hangot a véleményednek!
Mi hiányzik leginkább?
Miből szeretnél többet?
Milyen téma érdekelne leginkább? Tovább »

Tudatszint emelő tábor - 2012. december 21.

Akár lesz december 21-én dimenzióváltás, akár nem lesz világvége, mindenkinek jól jön egy tudatszint emelés, amit az erre az alkalomra lehívott spirituális gyakorlatokkal fogunk elérni a 4 napos Tudatszint emelő táborban.

Lelki gyakorlatokkal, energetikai programunk megváltoztatásával, önvizsgálattal és spirituális Énünk felszínre hozásával készülünk fel az új jövőre, hogy teljesebb, boldogabb életet élhessünk ezután. Tovább »

Hely

Siófok
Hungary

Költözés, szünet, megújulás

Kedves látogatók és secretfalva lakói!

Az elmúlt egy hétben időnként - sajnos sokáig - nem volt elérhető az oldal, illetve problémák voltak a feltöltéssel, írásokkal, belépéssel. Nagyon remélem, hogy ezek a problémák a mai nappal véget értek. Az oldal most jól kell hogy működjön, ha mégsem, akkor kérem hogy a címemre - a kapcsolat menüpontban vagy a nevemre kattintva - írjátok meg hogy mit tapasztaltok. Különösen ha piros feliratokat láttok az oldalon, azt egy e-mailbe másolva küldjétek el, hogy tudjunk róla és mielőbb javíthassuk.

A kimaradás és a hibák oka az volt, hogy Tovább »

Hallottál már a Lélekpillangóról?

A Fény születésének estéjén, Karácsonykor egy különleges misztérium indult. Hallottál már a Lélekpillangóról? Van egy titok, amit most csak a kiválasztottak tudhatnak meg. A lélekpillangó átváltozásának titka.

"A hegyen, melynek lábához ma már hozzánőtt a nagyváros, valaha egy pogány templom állt. Afféle szakrális központ, ahol a Föld erői intenzív energia csomópontba gyűlnek. Elfeledett idők papjai végezték itt rítusaikat. Később földvárak álltak itt, melyeket aztán leromboltak az idők viharai. Ma már csak egy vén szikomorfa őrzi a titkokat. Tovább »

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kívánom hogy minden kedves Titok tudó számára örömben teljen ez a pár pihenőnap ebben a csodás napsütésben! Itt a húsvét, a megújulás, a feltámadás, az átalakulás ideje. Tavasz van, ez az a pillanat, amikor a legkönnyebb elindulni egy szebb és jobb úton. A megújulás azonban csak akkor lehetséges ha elengedjük a múltat, és bízunk a jövőben. Nagyszerű időszak áll előttünk, kívánok hozzá erőt, szeretetet, kitartást, egészséget! Tovább »

"Önarckép"

"...Megpróbáltál élni, házad bevakolni, hová hazatérhetsz,
Mi otthon, mi haza.
Aztán újra csend lett,
Újra a félelem.
Mert kémeket küldött a gyáva értelem..."
/Benkő Péter/
Néha még vissza- visszatért a pánik. Szándékosan nem tettem hozzá, hogy betegség. Nem az. Egy üzenet a Lélektől, Szellemtől: "Figyelj!" Tovább »

Az "Én" halála

Az „Én” halála
===========
Minden, amit eddig mondtam
Semmit nem érő, üres szavak.
Vége. Vége van mindennek,
S állok a Sötét hideg vermében.
Visszanézek a rég múltra,
A fakó képek eltűnnek, lassan.
A jövő bizonytalan, ezer az útja,
Tovább lépnék, de melyik útra?
Csak félelem az, ami itt terem,
S reszketve, csendesen könnyezek.
Emberek fognak közre. „Idegen..” Tovább »

Címkék:

Az "Én" halála

Az „Én” halála
===========
Minden, amit eddig mondtam
Semmit nem érő, üres szavak.
Vége. Vége van mindennek,
S állok a Sötét hideg vermében.
Visszanézek a rég múltra,
A fakó képek eltűnnek, lassan.
A jövő bizonytalan, ezer az útja,
Tovább lépnék, de melyik útra?
Csak félelem az, ami itt terem,
S reszketve, csendesen könnyezek.
Emberek fognak közre. „Idegen..” Tovább »

Jön a tavasz...

tavaszItt a tavasz, itt van újra. Érzem, tudom, s ha a naptáramba nézek látom is, hogy már csak ez a hét választ el a tavasztól, a márciustól. Megkezdődik az új korszak, a megújulás kora.

Tegnap sétáltam a városunk hegyén és a madarak vitathatatlanul csiviteltek, mondogatták, hogy "nyitni-kék, nyitni-kék" olyan megnyugtató volt hallani ezt az ismerős dallamot újra és újra. Bár az időjárás Tovább »

Csütörtöki csillám

tavaszKözeleg a tavasz...

Éled a természet, megújulunk:-)
Feltöltődünk energiával, szeretettel és energiával!

Mi az ami Téged leginkább feltölt?
Egy jó könyv? Zene? Kirándulás? Egy zenés program? Beszélgetések?
Válassz egyet, egy olyat, ami tényleg kikapcsol, amitől tényleg fel tudsz töltődni... Tovább »

Új év, új utak!

új év 2010 változásÚj évet kezdünk a mai nappal, és ez szinte mindig azt is jelenti hogy változás jön. Egy dolog ugyanis biztos: a változás folyamatos, és megállíthatatlan. Immár két és fél éve működik a thesecret.hu portál a nyugalom és béke egyik szigeteként a magyar weben. De a hupikék törpök életében sem minden csak játék és mese, és a való életben ez még inkább igaz.
2009. a kihívások éve volt. A kihívás pedig nem más, mint tanítás. A legjobb tanítások azok, melyek próbák elé állítják emberségünket, hitünket, bizalmunkat, szeretetünket. És ezek mindig, minden esetben a fejlődésünket szolgálják, ha tudatosan élünk és levonjuk a szükséges következtetéseket. Nézzük, mi történt 2009-ben, és merre megyünk tovább. Tovább »