Élni

Napi Feldmár

Színészek vagyunk és egyben rendezők, a sors forgatókönyve pedig lehet akár börtön, akár napos tengerpart, tőlünk is függ, minek látjuk... igen! (Ez jó sok munka...)

Az áramlás sokkal szebb szó a sodródásra, igen, valami többet sejtet, például adni is, ahogy sodródom.

***

Honnan tudjam, mit kell tennem? - Heti párbeszéd Feldmárral Tovább »

Címkék:

ÉLNI

"Az élet szép és bármit is juttat neked a sors, ne felejts el élni! Élni az egyik legritkább dolog a világon, mert az emberek többsége csak létezik."

A legszebb az életben az, hogy a minősége egyedül rajtunk áll. Bár könnyű az örömeinket, felhőtlen pillanatainkat egyedül magunknak tulajdonítani, a fájdalmainkat, nehézségeinket pedig kifelé hárítani, mégis ideje belátnunk, hogy mi vagyunk felelősek azért, hogy mit miként élünk meg. Tovább »

Címkék:

Csak játszom

Visszatekintettem az elmúlt életemre, mert kezdtem a mostban kisiklani. Arra gondoltam:
-Akkor minden olyan más volt.. jobb, akartam valamit, csak jött. És ment, minden ragaszkodás nélkül. Mély nyomot nem hagyott bennem, mégis örültem neki, boldoggá tett.
Aztán elkezdtem tudatosan akarni, és ha jött a vágyott dolog, nehezebben is engedtem el, tudatosan. Lehet erre írogatni a különböző hozzászólásokat, hogy "Jajj, hát így nem szabad, én így és úgy csinálom... bla, bla, bla.".
Legyen mindenki őszinte magához és vallja be: mindenki a saját hangszerén tud játszani igazán, és azokat a dalokat, amit a Lelke, szíve komponált. Tovább »

Címkék:

Lépj ki az inkubátorból

Nincs sok időm arra, hogy már sokáig vacilláljak. Megismertem a titkot, általában beengedtem az életembe a spiritualitást. Jól tettem. :) Nem tudom pontosan még, hogy hogyan alakul az életem. De megérettem, ez a dolgom, mindig is ez volt, hogy elmondjam neked azt, hogy az a világ ami benned volt, amiről mindig is tudtad, érezted, hogy normális, de nem merted megvalósítani, nos valóban az a normális, és nyugodtan valósítsd meg minden vágyad. Ha nem tudod még mi az, semmi gond. Tovább »

Címkék:

Ez se, az se, semmi nem jó!

Kikészültem. Már nem bírom tovább elviselni ezt a helyzetet. Ha nem változik valami, megőrülök. Valamit tennem kell. Ráment az egészségem is, nem tudok odafigyelni semmire. Csak erre az egyre. Mindenkitől kérem a segítséget, de senki nem tudja megmondani mit tegyek. Már csak otthon ülök, zenét hallgatok és gondolkozok mi legyen. Mit tegyek? Mi lenne a megoldás? Részemnek érzem, megválni nem akarok tőle. Nem tudom. Elkeseredtem. Tovább »

Élj boldogan!

élj boldogan!Letisztult Bennem minden és úgy érzem, nem is olyan bonyolult az életünk, csak mi tesszük azzá... Ti hogy látjátok?
A születéstől a halálig vannak feladataink, amiket el kell végezni, tapasztalatokat kell gyűjteni és az élet arról szól, hogy élj boldogan....

Szeress mindent, ami körülötted van, tanuld meg elfogadni és észrevenni a lehetőségeid és nyílj meg először önmagadnak, aztán a világ felé... Nem bonyolult... Egyszerű, csak hagyod, hogy az egód irányítson! Hát nem fura? Tovább »

Kérlek Benneteket, engedjétek meg, hogy bemutassam!

Az vesse rám az első követ, aki még nem hibázott! Akkor is, ha nagyon jól tudta, hogy mit csinál! Tovább »