farsang

Maszkok

Farsangszezon. Áll a bál.
A sok ember ugrabugrál.
Új jelmezt öltenek, s maszkokat,
Ám némelyikükön a tavalyi is rajt maradt...

Rajt maradt a tavalyi,
Sőt az összes előtti,
Munkahelyi, gyermekkori,
Van kint az előző életbeli.

Szól a zene, áll a bál,
Mindenki önfeledten táncikál.
Reppennek az uszályok,
Pezsgőt hordanak a lakájok.

Az élet itt móka és kacagás, Tovább »

Óraátállítás február 13-án!

óra átállításEgészen különös, csillagászati szempontból egyedi jelenség fog történni idén, ugyanis 2010. február 13-án est 8:00 órakor át fogjuk állítani az óráinkat 2014. február 13-ra. Ha te is szeretnéd megtapasztalni ezt az egy évben legfeljebb csak egyszer előforduló jelenséget mindenképp olvass tovább!

Nem mindennapi esemény szemtanúi lehettek, ha részt vesztek az idei, rendhagyó farsangi időutazásunkon. Vigyázat! Az esemény különös felkészülést igényel, és csak a bátor és elszánt résztvevőknek ajánljuk. De miről is szól ez az egész? Tovább »

Milliomosok Bálja - Ez nem a pénzről szól!

milliomosok báljaM E G H Í V Ó

Ezúton szeretném meghívni Önt / Önöket egy úttörő kezdeményezésre, mely megváltoztatja az életét! Ez pedig nem más, mint a

MILLIOMOSOK BÁLJA
„Jöjjön úgy, amilyen 2014-ben lesz!

Vegyen részt rendhagyó farsangi rendezvényünkön, amely próbára teszi képzelőerejét, és saját jövőjébe repíti el Önt! Jöjjön úgy, ahogy négy év múlva fog élni. Öltözzön az alkalomhoz illően. Egész este csak jelen időben beszéljen, mintha már 2014-et írnánk, és az Ön összes célja és álma megvalósult volna. Érkezéskor videó felvétel készül Önről. Hozzon kellékeket, amelyek mindenki számára nyilvánvalóvá teszik, mi mindent ért el az elmúlt években – ez lehet egy Ön által írt sikerkönyv, egy címlapfotó, egy díj vagy az Ön személyes sikereit bemutató fénykép, illetve füzet. Az este folyamán mindenkinek lehetősége nyílik osztozni mások sikerében, fogadni a gratulációkat. Tovább »