jótékonyság

Léleksugarak

Kedves Barátaim,

korábban naplószerűen írtam az oldalra, ma már az ecset és a színek beszélnek helyettem. Lassan már nincs helyük a képeknek itthon, s vágytam arra, hogy valahol máshol életre keljenek. Elkezdtem utána járni, hová lehetne kiállítani, több kevesebb sikerrel ugyan, de nem éreztem, hogy jó helyen tapogatózom.

amíg meg nem fogalmazódott Bennem egy jótékonysági kiállítás (vásár?) gondolata... Tovább »

Csatlakozz hozzánk, hogy munkád segítségével tudjunk jótékonykodni ezzel is segítve másokon!

Sziasztok!

Szeretnék létrehozni egy könyvet, mely a titokról szól átlag emberek és sztárok szemszögéből.

Légy részese egy remek kis csapatnak te is! Segítsd munkánkat és írd meg a saját történetedet, készíts interjúkat vagy vállalj fordító munkát!

Várjuk cikkeidet arról, hogy mit jelent számodra a titok illetve legnagyobb sikereidről azentitkom@citromail.hu e-mail címre! Tovább »

Az első Lélekpillangó Életműdíj elnyerésével megvalósulhat a Szepes Mária emlékszoba

Szepes Mária szellemi örökségét a nevével fémjelzett alapítvány kezeli megalakulása óta, amelyet ő maga hívott életre. 2007. szeptember 3-a óta az írónő egykori lakása ad helyet az alapítványnak, amelynek tervei között szerepel Szepes Mária tiszteletére egy emlékszoba kialakítása, amely előzetes bejelentkezést követően bárki számára látogatható. Az első Lélekpillangó Életműdíjjal járó elismerés és adomány e tervek megvalósítását szolgálná. Tovább »

Budapest - Bamako Rally

budapest-bamakoEgy kedves társunk, Kékesi Bea, részt vesz az idei Budapest-Bamako Rally-n. Ez a rally, azonban csak látszólag autóverseny. :) Persze az is, de sokkal inkább egy hatalmas karitatív megmozdulás.

Lehetőség van ugyanis arra, hogy a rally-ra tartó karavánnal különböző adományokat jutassunk el Afrikába, az ott árván felnövő és nélkülöző gyermekeknek. Főleg ruhaneműt várnak, de bármi más is jól jöhet. Tovább »

Törekvés valami jobbra...

Nagyon megmelengeti a szívemet, ha találkozom olyan törekvéssel, ami az igazán szükségben lévőket érinti.
Készült egy nagyon szép dalból, egy nagyon szép klipp. Tovább »