háború

Kozma Szilárd: A migrációs háború kitörésének a 2018-ban való kitörési lehetősége (videó-előadás)

A Mars által uralt Kos konstellációnak megfelelő, és a nyugat- ázsiai asztrológia által a Kutya-évének nevezett karmikus időszaknak az Oroszlán havától, tehát 2018 augusztus elejétől, egymással szembe halad és szoros együttállásba kerül a Vízöntő elején a Lilith és a Sárkányfarok, ami az anarchikus - háborús szellemiség elszabadulásának az egyértelmű asztrológiai jele. Az egyértelmű karmikus agresszivitást felkorbácsoló és felrobbantó szellemiség jelének számított, un. spirituális (háborús és forradalmi) helyzetet súlyosbodik az által, hogy a Mars (A harc és a háború bolygója) is részt vesz ebben a dupla karmás vízöntő együttállásban, az Oroszlán-nap (A legnagyobb és legerősebb tű-bolygó tehát) meredeken szembe kerül kerül ezzel a vészterhes együttállással. Vagyis, a nappali éber tudatnak megfelelő józan személyi öntudatok (Az erőszakos, iszlám-terjesztésének a fanatikusan szenvedélyes terrorista a híveinek az öntudata) határtalanul felkorbácsolódik ebben az időszakban. Tovább »

Békejel

békejel 2008Kedvesek!

Már eltelt kis idő vasárnap óta, letisztultak bennem az érzések. Szeretném megosztani Veletek, akik ott voltak, és láttak, hallottak, éreztek...
Persze annak is szól, aki nem volt ott, csak az nem érezte, amit akkor mi, csak remélem, hogy átérzi, amit most írni fogok.

Nagy szeretettel indultam útnak Kedvesemmel. Csodálatos idő volt, így gyalog mentünk ki a Ligetbe, hogy ezzel is feltöltsük magunkat :-)
Olyan jó volt, hogy ott voltatok, s az Uni azoknak is segített Bennünket megtalálni, akinek semmilyen elérhetőségét nem tudtuk, de Ők mégis, határtalan elszántsággal jöttek, és a nyakunkba ugrottak :-)))))))))))

Szóval szuper volt minden... egészen addig így éreztem, amíg be nem álltunk a helyünkre, s el nem kezdődött a beszéd!! Tovább »

Törekvés valami jobbra...

Nagyon megmelengeti a szívemet, ha találkozom olyan törekvéssel, ami az igazán szükségben lévőket érinti.
Készült egy nagyon szép dalból, egy nagyon szép klipp. Tovább »