bemutatkozás

Blogverseny azoknak, akik másokért is tesznek

Minden verseny egy lehetőség arra, hogy valaki előtérbe jöhessen, néhány percre a reflektorfénybe kerüljön és ha méltó rá, akkor ott is maradjon.
Itt is nagyon sokan vannak, akik nagyon jól fogalmaznak, mesterien nyúlnak témákhoz és adnak sok-sok új nézőpontot olvasóiknak. Ha időm engedi, rendszeresen olvasom a bejegyzéseiteket illetve a blogjaitokat... Tovább »

Bemutatkozás

Azt hiszem, a név, melyet születésemkor kaptam, segíti az Életemet. Segít tanulni, tapasztalni. Ezt és azt, éppen amire szükségem van. Most. Tovább »

Bemutatkozás

Alig egy napja regisztráltam ezen az oldalon, és már mélyen beleszóltam fórumokba, bejegyzésekbe. Gondoltam, itt az idő, hogy magamat is bemutassam. Tovább »

Üdv mindenkinek! :)

Ma regisztráltam, de már egy jó ideje feljárok ide olvasgatni, és nagyon magával ragadtak az olvasottak. Fantasztikusnak találom, hogy van egy hely, ahol mindenki ennyire segítőkész, és megoszthatjuk egymással gondolatainkat, tapasztalatainkat. Tovább »

Bemutakozás - Para Intelligencia control- Echnic

Bemutakozás

Sziasztok a nevem Echnic Agykontrolos Természetgyógyász, Médium
Para intelligencia control kifejlesztő oktató.
A cikkeimről annyit mondanék, hogy rengeteg olyan dologról van fogalmam,
Amiről másoknak nem.

Ép ezért kérném szíves figyelmükbe ajánlani, nem kérek kioktatást.
Főleg hogy én magam is oktató vagyok.
Nagyon is tudom én azt, amit leírok. Tovább »

Ellentétek vonzásában

ellentétek vonzásábanNem, nem és nem. Nem vagyok egy nagy író, nem szeretek így megnyilvánulni, most mégis megteszem. Tulajdonképpen egy rövid (?) bemutatkozást szeretnék írni itt az oldalon, hogy tudjátok ki is ez a név, hátha valakit érdekel.

1972-ben érkeztem erre a bolygóra, mindig is nagyon érdekeltek a fizikai világon túli dolgok, de igazán az utóbbi 6-7 év az, amikor sikerült megtalálnom önmagam, sikerült egy új útra lépnem és ebben a legnagyobb szerepe Tovább »

Bemutatkozás

Sziasztok, új vagyok. Nagyon örülök, hogy Rátok találtam. Még csak ismerkedem a tartalommal,de igyekszem minél előbb tájékozódni a témákról.

Bemutatkozás

bemutatkozas_dragonKerestem egy oldalt ahova leírhatom a gondolataim és úgy érzem megtaláltam. Észre vettem, hogy itt olyan emberek sokasága gyűlt össze, akiknek az energia szintje messze meghaladja a gondolatban most és régen átlag embernek vélt személyiségek energia szintjét. Sokan közülük már érzik is a mennyei energiát tudják, hogy magasabb intelektuális lények vagyunk. Hogy lehetne azt hinni, hogy az élet értelme annyiból áll, hogy megszületünk, dolgozunk, gyereket nevelünk, tisztán, becsületesen élünk majd megöregszünk és meghalunk. Ezután pedig egyfajta felsőbb hatalom révén ami korlátoz minket életünk során és bírálja tetteinket megjutalmaz vagy épp megbüntet az életünk évei alatt elkövetett pozitív vagy épp negatív cselekedeteink tudatában. Ez nevetséges számomra. Ezt hívja a múlt embere Istennek. Mit is jelent Isten a ma emberének? Tovább »

Dr. Darnel Christian

dr. darnel christianDr. Darnel Christian munkája mérföldkőnek számít a hazai felnőttoktatás személyiségfejlesztő programjaiban.
A Darnel Programokban - mely az egyik legnépszerűbb és legjobban terjedő önmegvalósító és személyiségfejlesztő program Magyarországon –, ezidáig több, mint húszezren vettek részt.

Munkáinak kötetlen, szórakoztató stílusa és tömörsége által az elvontabb témák is könnyen érthetővé válnak a különösebb filozófiai és pszichológiai ismeretekkel nem rendelkezők számára is. Őszintesége és szókimondósága teszi közkedveltté programjait.

A szerzőtől és munkáiról eddig 15 könyv jelent meg magyar nyelven, számtalan televízió- és rádióműsorban láthattuk és hallhattuk őt. Jelenleg Budapesten él. Van egy nagyfia, Chris, és egy kisfia, Dominik. Szereti a természetet. A programok vezetése és könyvek írása mellett alkalmanként tv-műsort vezet, valamint szabadidejében testépítéssel, jógával, keleti harcművészetekkel és western lovaglással is foglalkozik.

Hosszas külföldi tartózkodása után Tovább »