alapgondolatok

Miért nem működik még nekem?

Már többször olvasom, értem, hallgatom úton-útfélen mégsem érzem még, hogy a vonzás törvénye rám is vonatkozna. Pedig akarom, hogy jó dolgok történjenek velem, akarom hogy szeressenek . Most új munkahelyem van és nem érzem, hogy működne a vonzás valahogy ellenkezőjét veszem észre.- Hogyan tudnám magamat jobban ráhangolni?

Bármit teszel...

bármit teszelHa úgy érzed, hogy az egész világ összeesküdött ellened, Még a legjobb barátodnak is a terhére vagy szedd össze magad! Valamiért nem vagy a helyeden, észre vétlenül lecsúsztál egy alacsonyabb rezgésszintre, ahol könnyedén elérnek a számodra már alacsonyabb energiák. Félelemet, sértettséget, rossz érzéseket keltve benned.

Bármit teszel azért tedd, mert te akarod, mert örömöd leled a tettedben. Tovább »

Új élet alapgondolatai

Ezt most a honlapomon lévő blogomból másoltam ide. Biztosan sokan, sokféle könyveket olvastatok a témában, és biztosan alakult ki véleményetek. Most egy nagyon régi könyvből idéztem, amelyet az USA-ból hoztam vissza Mo-ra 2006-ban. Túlélt egy tűzvészt, csak ez a könyv maradt meg, a borítója is elégett, de a lapokat összeszedtük, itthon beköttettem.

2010. január 28. csütörtök 11.57 Tovább »