szerencse

Szerencselavina a depresszió közepén

Sziasztok!

Gondoltam, szívesen megosztanám veletek a vonzással kapcsolatos tapasztalatimat, és a nálam tapasztaltabbaktól szívesen vennék javaslatokat, hogy mégis hogyan lehetne még hatékonyabb a gondolkodásom, hogy milyen gyakorlatokat végezzek például. Tovább »

Pénzvonzás és szerencsehozás

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni bárki szakértőtől, hozzáértőtől, aki találkozott valaha pénzvonzást és szerencsét hozó betűkóddal mint például BJFKHLKNK. Érdekelne, hogy vannak-e írásos források ennek eredetéről, jelentéséről, hátteréről. Aki bármi hasznos információval tud szolgálni, kérem írjon.

Köszönettel:

huszarmajom

A házasság védőszentje – ’egy darab papír’ a lelki kulisszák mögött

A házasságnak külön védőszentje van. Vagy őrangyala, vagy univerzálisan kirendelt szellemi vezetője, esetleg kollektív hátszele.
A lány-asszonyt felhangolta a pimaszul valószínű megértés robbanásra kész töltése. Védőszent…? Persze, ezt eddig is sejtette, de mégis csak más a megtapasztalás, mint a sejtés. Milyen hihetetlen… hát így válik minden ezoterikus furcsaság eleven, nyilalló tapasztalássá? Ha ezt mindenki tudná… Tovább »

Szeretve lenni nagyon szerencsés dolog:)

Sziasztok!

Néhány perce regisztráltam az oldalra, megszeretném osztani veletek az örömömet és a bánatomat is. Tovább »

10 milliószoros napok 2011-ben

A tibetiek szerint csak 4 ilyen nap van az évben. Ezeken a napokon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha elementáris erővel hatna.
10 milliószoros napok 2011-ben:
2011. február 04.
2011. május 17.
2011. július 05.
2011. november 17.

A pénz boldogít? Milyen az, ha valaki igazán gazdag?

Először is vegyenek tollat, papírt és írják össze, ki számít ma gazdagnak, csupán az anyagi síkon, majd az összes síkot figyelembe véve!

Még az előző évezredben, jártam a Pénzügyi és Számviteli Főiskolára. Az egyik pénzügyi szak tanára a következő kérdést tette fel nekünk:
Milyen az, ha valaki igazán gazdag? Tovább »

Légy a szerencséd kovácsa!

A magyar mondás így hangzik: „Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.” Érdekes gondolat, hiszen ez úgy hangzik, hogy a szerencse valami olyan dolog, amelyről mi is tehetünk.

Ezzel szemben ma nem így használja a köznyelv. Szerencséje annak van, aki váratlan, előre nem látott módon, mintegy véletlenül olyan előnyhöz, nem várt értékhez jut, amely nagyban előre lendíti az illető életét. Szerencséje van, ha: 1. nyereményhez jut, 2. elkerül egy balesetet, 3. rendkívül jó üzleti ajánlatot kap, 4. értékes ingatlanhoz jut, ár alatt, 5. egészsége töretlen… Tovább »

Aranyosi Ervin: Vágynyilatkozat

Elkezdtem hát végre, érzem is már, - vonzom!
Sikerült magamat jó helyzetbe hoznom.
Mely megadja mindazt, - mind, amire vágyom.
Fényes gazdagságom, és új hivatásom,
Mely életre kelti egy örökös álmom.

Bízom önmagamban, és boldogan élek.
Jövőt én senkivel többé nem cserélek!
Jól ismerem magam. Tudom, hogy mit érek!
Kovácsa vagyok a saját szerencsémnek,
És hasznára válok az emberiségnek. Tovább »

Játssz el a gondolattal, hogy álmod teljesül!

nyereményNyerd meg álmod valóra válását! Hű, ez elég hülyén hangzik, de mit is takar? Egy 17500 Ft értékű, de igazából ennél jóval többet érő ajándékot nyerhetsz, ami a főnyeremény, de igazából már azzal is nyersz ha játszol. Vagyis mindenképp jól jársz.

Ma indult egy játék a Facebook oldalunkon, itt: ahová fel tudod írni az üzenőfalra azt az álmot, vágyat, amit 2010. évben a legjobban szeretnél! Mind tudjuk, hogy egy-egy vágyunk leírása már önmagában segíti a megvalósulását, mert fizikai formát ad egy gondolatnak. Bármi is legyen az, amire vágysz, most még nagyobb esélyed van hogy valóra váljon! Miért? Tovább »

Szerencse!? Gazdagság!? Pénz!? Jólét?!!!!

lottó ötösTalán mindenkiben ott van az a kérdés, ha a Titok működik - és megsúgom működik - akkor miért is nem kérhetném az Univerzumot, vizualizálhatnám, kinyilváníthatnám, hogy AKAROK a LOTTÓN nyerni, vagy AKAROK a PUTTON nyerni! Mert ha a PÉNZ is szellemi dolog akkor a SZERENCSE is az? Vagy hogy is működik ez! El tudod képzelni?Vagy ha elképzelted, beszélsz róla, vizualizálod, átérzed és jön a kérdés: jól csinálom-e? Mert hát csak nem jön az a teli találat, pedig te.......... Tovább »

Megérkeztem

Itt vagyok hát végre én is! :) Nem is értem, eddig miért nem regisztráltam ezen az oldalon, hiszen kétségtelenül rég meg kellett volna tennem. Tovább »

Nyertem:))

Képzeljétek, ma tényleg nyertem, de jó érzés:)) el sem hiszem....Tegnap csak úgy beküldtem a kódokat a nyereményjátékban, erre ma felhívtak, hogy megnyertem....Korán reggel még utána is néztem, hogy egyáltalán mi is ez az egész, és kiderült, hogy tegnap volt a beküldési határidő utolsó napja, igaz inkább a 2 millió forintra koncentráltam( de gondoltam h na azt szép l Tovább »

Címkék:

Szerencsés vagyok

Egyik este eltöprengtem. Akkor rájöttem,hogy én nagyon szerencsés vagyok. Belegondoltam,hogy vannak olyanok,akiknek nincs lábuk;nekem van. Vannak vakok ,.nekem van látásom. Amikor ebbe belegondoltam,szabályosan beleremegett a lelkem. Egyből hálát adtam a Teremtőnek,hogy egészségesnek alkotott. Hálát éreztem!!!

Címkék:

A LÓHERE EFFEKTUS...

Sok millió, háromlevelű kis növényke között, van egy-egy négylevelű példány. Ezek is valamely mutáció következményeként...
Ez a ritka növény vált jelképévé annak, hogy szerencsések lehetünk, hogy jobbra fordulhat az életünk.
Ennyi esélyt adtunk magunknak? Ezt kondícionáltuk az elménkben?

Hát ez nem valami sok... Tovább »

Véletlen? - Véletlenek nincsenek!

Elkezdtem bevonzani a fiút akit nagyon szeretek. Kb egy hónapja nem láttam őt, de néhány napja sikerült vele összefutnom egy véletlen folytán :) Tovább »