Beteljesülés

Ne menj új tanfolyamra, ne vegyél új könyveket. Csináld!!! Mert meg tudod csinálni MÁR MOST. Minden más halogatás..

Ne halogasd vágyaid beteljesülését, ne állíts újabb akadályokat a megvalósulás útjába!
("még ezt a tanfolyamot elvégzem", "ha lesz pénzem elmegyek arra a szent helyre és ott fogok meditálni", "amint kicsit jobban leszek", "jövő héten ha több időm lesz leülök és összeírom mit szeretnék")

MÁR OTT VAGY!! MÁR TUDOD AMIT TUDNOD KELL! ENNÉL JOBBAN MÁR NEM LESZEL "OTT"
ITT AZ IDŐ, TEDD MEG MOST! Tovább »

Add nekem a tüzed

Rácz Viktor

Add nekem a tüzed Tovább »

Én is mindent bevonzottam, amire vágytam. Te is megteheted!

Mari-anna története magával ragadott, és gondolatokat ébresztett bennem. Mióta blokkjaim oldásra kerültek, semmi nem áll utamba. Nem szégyellem, előtte egy csődnek éreztem magam. Bár elég jó környezetben nőttem fel. A siker nem állt távol a családomtól, és egy pozitív önkép alakult ki bennem a fejlődésem során. Mégis a kamaszkori élmények, megaláztatások olyan mély nyomokat hagytak bennem, amitől bezártam teljesen. De miután megszületett bennem az elhatározás, semmi nem állt az utamba. Időmet, energiámat nem kímélve ugrottam neki a változásnak. Tovább »

A meggyes piskóta és az Univerzum

meggyes piteA Titok c. filmet nézve sokszor elhangzott az a mondat, hogy "...és az Univerzum átrendezi magát!" Ezt valahogy sosem értettem: hogyan rendezi át magát az Univerzum?!
Erre szerettem volna magyarázatot kapni, de nem is gondoltam volna, hogy épp a meggyes piskóta adja meg majd a VÁLASZT :) Épp a piacon voltunk, amikor megéheztünk a lányommal, és elmentünk a sütis bolthoz meggyes piskótáért. A sorban állva nézegettem az egymáshoz rendezett finomságokat, és közben arra gondoltam, hogy Tovább »

Egy olyan nap volt.....

Egy olyan nap volt, amikor arra keltem fel, hogy a napsugár simogatja az arcomat. Boldogan engedtem, hogy cirógasson.
Egy olyan nap volt, amikor nem nyűgösen keltem ki az ágyból, hanem nyújtózkodva, mosolyogva.
Egy olyan nap volt, amikor nem zavart a tömeg a buszon, a szemét az utcán, vagy az hogy az órám már megint megállt. Tovább »

Beteljesülés

Beteljesülés! Vajon mit is jelent ez? Hogyan határoznád meg, mi az a pont, amikor kijelentheted magadról, hogy megtaláltad, elérted! Emberek - sokszázan,sokezren, sokmillióan, sokmilliárdan - képesek eltölteni azzal az egész életüket, hogy a Beteljesülést keresik, a Beteljesülésre várnak.
Megvallom, én a magam részéről nem teljesen értem ezt a törekvést. Legalább is már!
Mert hát őszintén szólva, korábban én is ezt kerestem! Előbb teljesen tudattalanul, egyáltalán nem is sejtve, hogy valójában mit is kutatok, majd később, - miután már úgy véltem, hogy van ilyen, és ez nem is egyéb, mint egyetlen igazi életcélom, életfeladatom - tudatosan is ennek a vágyott Beteljesülésnek az elérésére törekedtem! Tovább »