Teljesség

A kérdés

Mi a legfőbb kérdés?

Van élet a halál után?

Létezik Isten?

Van értelme a szeretetnek? És a szerelemnek?

Úgy tűnik egyetlen dolog ami mérvadó: Betöltöttük-e azt a teljességet, amit nekünk szántak? Végig vittük azt a következetességet ami mi vagyunk? Nem a meg nem alkuvó ego harcáról beszélek. Arról beszélek ami legbelül tudja merre haladjunk. Tovább »

III. Lélekszerelő Oskola

Az idén, harmadik alkalommal indul el a Lélekszerelő Oskola. Célom, hogy az általam felhalmozott tudást megosszam, megtanítsam. Gondolkodásmódot és sok módszert adok át, amelyek arra is alkalmassá tesznek, hogy idővel segítőként is dolgozzhass. Igen, kollégákat is keresek ezen a módon. Szóval, ha érdekel, jelentkezz emilben itt a lelekszerelo@gmail.com címen is. Tovább »

EGY ÉRZÉS – Együtérzés

Gondolom sokan látták az AVATÁR című filmet. Az egyik jelentben Grace azt magyarázza a katonáknak, és a befektető képviselőjének, hogy a bolygón levő fák, mind összeköttetésben vannak egymással és az emberi agy sejtjei közötti kapcsolatteremtő képességnek a sokszorosával kommunikálnak egymással. Ez mérhető és kimutatható. Tovább »

A tökéletes világ

Hol lehet a tökéletes világ,amit sokan kerestek,keresnek,mi a tökéletesség,és a teljesség?

Tökéletes világ 1. rész

Tökéletes világ 2. rész

Biorezonancia- avagy a finomenergiák szerepe a gyógyításban - 1.) Miért biorezonancia?

Legelőször is elnézést kérek azoktól, akik várták a sorozat megkezdését és ez kicsit elhúzódott. Hiszem, hogy soha, semmi sem véletlen, és minden akkor történik, amikor az a legjobb.
Ehhez most jött el az idő.

Szeptember, iskolakezdés... itt, nálunk is :) Kezdjük a biorezonancia alapjainak megismerésével. Tovább »

Poláris kapitány kalandjai:)

Olyan egyszerűen és bicskanyitógatóan fogalmazok most is, mint ahogy eddig is, annak reményében, hogy megérted végre. A világ megváltozik. Az univerzumot, az energiát, de nevezhetjük istennek is, kurvára nem érdekli, hogy te ezzel szembe mersz vagy akarsz nézni, avagy sem. Magasról leszarja a mindenség, hogy képes vagy-e befogadni ezt a változást, vagy hogy éppen tudomást sem veszel róla. Tovább »

Címkék:

Betegség mögött a lélek üzenete

szívárványÜlsz a kórház vagy rendelő folyosóján. Hosszabb vagy rövidebb vizsgálatsorozat után végre megszületett a diagnózis. Nagy valószínűséggel állítható, hogy ez vagy az a betegséged. Kavarognak a gondolatok fejedben, érzelmi hullámzásba kezdesz, sírsz vagy épp dühös leszel, esetleg megijedsz vagy elkeseredsz. A miért pont én kezdetű kérdések törnek ki belőled. Legtöbbször a tehetetlenség pillanatait éled meg, aztán felállsz és elindulsz egyedül vagy kísérőddel - aki osztozni próbál érzéseidben. És innentől elindul a „harc” a betegség eltüntetése érdekében… ahány ember, annyi módszer, annyi féle hozzáállással, technikával. Tovább »

EZOTÉRIA ÉS TUDOMÁNY TALÁLKOZÁSA

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívlak az alábbi lebilincselő, filozófiai-tudományos, ezotérikus előadásokra.

Helyszín: B-612 Kulturális Műhely - 6724, Szeged, Bécsi Krt. 7.

Előadás sorozat az „Egység Bölcsesség” Tökéletességéről

1. előadás: 2010. április 10. szombat, de. 10 órától du. 13 óráig. Tovább »

Szavak növekvő szellemiségünkhöz

szavakA belső öröm

A valódi öröm valami mélységes és beteljesítő dolog tud lenni.
A belső öröm mindig ritkaság, mert az emberek nem könyörögnek érte, hogy ez a belső öröm beköszöntsön, hogy egyáltalán beköszönthessen életükbe. Hisz legtöbbünk a vágyak világában él, így nincs idő mélyen magunkba merülni. Tovább »

Csók

csókAzt gondolom a csók az egyik legmélyebb, ha nem a legmélyebb kapcsolódás, ami két emberi lény között létrejöhet. És a legintimebb is. Meglepő, hogy így gondolom? Tényleg, miért is gondolom így?
A csók, a kapu, a Teljesség kapuja. Nem egyszerűen két bőrfelület találkozása, hanem a lelkek találkozása, amit ha megélsz, ha igazán mélyen megélsz, akkor általa eggyé tudsz válni a másikkal. A szeretkezés csak erre alapozódva következik, ha következik, mert néha egy csók mélyebb és egyszerre magasabb élményt adhat, önmagában lehet szeretkezés. Tovább »

ÚT A TELJESSÉG FELÉ

volt egyszer egy kicsi katicabogár aki egy finom illatot követve beröppent egy szobába.
a szoba tele volt csodálatos új dolgokkal amiket ő még sohasem látott, de egy idő után eltelt vele és szeretett volna ismét kimenni a szabadba. Tovább »

Teljesseg

Teljesseg

Annyi sablonunk van az eletben, hogy szinte minden egyes elethelyzetre van kb 48 reakcionk , hogy mikor mi kapcsol be…. Tovább »

Címkék:

A teljesség felé

Kedveseim!

Néhány napja, az egyik Áprilisi tanításokban azt üzente nekünk R. B. ( moncsi1-en keresztül) , hogy "Te magad légy az öröm"

Erre rímel Weöres Sándor györnyörű verse, szeretettel küldöm.

Legyen szép Ünnepetek!

Kikerics

Szórd szét kincseid – a gazdagság legyél te magad.
Nyűdd szét díszeid – a szépség legyél te magad. Tovább »

A teljesség törvénye

teljessegA teljesség törvénye azt jelenti, hogy az élet teljessége szellemi örökségként áll rendelkezésünkre, éspedig minden pillanatban. Csakhogy hibás szellemi beállítottságunk és csekély hitünk külső és belső gazdagságunkat korlátok közé szorítja. Mihelyt azonban az ember felismeri Igaz Valóját, és birtokba veszi szellemi örökségét, a teljesség törvénye manifesztálódni fog az életében. Aki ezt a törvényt teljes egészében megérti, az többé semmiben nem fog hiányt szenvedni. Tovább »

Come away with me

Norah JonesNem tudom pontosan miért, de mióta ilyen hosszúkat dolgozom egyben; Minden Alkalommal, mikor kijövök a nagy, barna kapun, olyan kis éédes, boldog szikrázást érzek valahol a mellkasomban, hogy le sem tudom írni.
Olyan vagyok ilyenkor, mint egy csillagszóró :) Csak mosolygok, mosolygok; olykor még kacagok is egy rövidkét bele a világba - talán a semmiért, vagy épp a mindenért; magamért.

Fantasztikus érzés. Valami megmagyarázhatatlan felszabadulás. Tovább »