IGÉRET

Magamban magammal

huuuhuuuhúúú Reggel, amikor felkeltem, fáradtnak és fásultnak éreztem magam. Egy földön csúszó szerencsétlenségnek. Megtettem a reggeli rutin dolgaimat aztán elindultam a dolgozóba…a dolgozóba? Igen oda. Oda ahova nem akarok menni, ahol már nem sokáig akarok lenni. Az hogy van egy kép bennem, mit szeretnék? Egyenlőre csak álmodozom, bár leírtam és célnak tekintem, de egyenlőre csak álom…de térjünk csak vissza, oda hogy elindultam, fontos egy fél óra volt, ami útközben történt. Tovább »

Az ígéretek földje

Töröltem... Nem tudom, hogy kell másképpen megoldani... :))

Akkor cenzúrázva....

Itt élünk. Ez valami fantasztikus! Gondolná az ember lánya….. Hiszen annyi volt az ígéret, mint égen a csillag! Megpróbálom én is megígérni, hogy ez az írásom lesz az utolsó, amely hangot ad az elmúlt hónapok történéseinek. Tovább »

Címkék:

A vér kötelez!

Gyűlölöm, utálom, hányok tőle. Többet ne szóljon hozzám, ne nézzen rám, ne érjen hozzám. Hagyjon békén. Lépjen ki az életemből. Annyira utálom, hogy tehette velem ezt. Egy pici együttérzés sincs benne, kegyetlenül megalázott és semmibe nézett. Ígérget itt nekem fűt fát, én elhiszek neki mindent, és pont az ellenkezőjét csinálja. Több esélyt nem kap, menjen oda ahová akar. Nyugalmat akarok végre, nem egy ilyen "idiótát" aki ennyire nem tudja mit akar. Tovább »

Ígéret szép szó...

ígéretNem olyan rég írtam egy ismerősömnek az ígérgetésekkel kapcsolatosan és most egy régi topicban kdorka kérdése is elgondolkodtatott, hogy nyitok ennek egy témát...

Szóval, olvastam már egy-két helyen az ígérgetésekről. Régen még nem szembesültem azzal, hogy egy ígérettel elég komoly kötéseket is lehet kialakítani, addig ígérgettem fűt-fát. A.J. Christian egyik könyvében olvastam, hogy az ígéreteket azért is felesleges tenni, mert abban a pillanatban úgy gondolom, de egy következőben már nem, mert változok és az egy "felesleges" teher... lényege ez volt. Tovább »

Bármi Áron

Ma megvilágosodtam, újabb hájog került le a szememről.
Avagy nem árt leleplezni a világot.
Az embernek vannak szokásai, például csak úgy odafigyel másra.
Olyanra, aki a figyelmünket szeretné kicsikarni bármi áron.
És azt se tudod ki az?! Lehet a Bármi Áron...
Szóval szóba állsz csak úgy Bármi Áronnal. Tovább »