kérés

Írj levelet az Univerzumnak

A remény rabjai - Írj levelet az UniverzumnakNagyon szeretem a filmeket, ebből adódóan rengeteg „kedvenc” filmem van. Kedvesemmel a minap épp az egyik ilyen „kedvenc” filmemet néztük meg együtt. Már legalább harmincszor láttam, és bár szinte kívülről fújom a filmben elhangzó párbeszédeket, mégis ezúttal is tökéletesen lekötött, mérhetetlenül élveztem, sőt, meg is ihletett…
Ez a film – bármilyen meglepő is – egy Stephen King adaptáció. A címe: A remény rabjai. Tovább »

Az a fránya megfogalmazás...

Ajjajjj... Semmi kétség, működik. Tök szépen! :) Na de... Ahogy az ember egyre több infóhoz jut, egyre inkább elbizonytalanodik. Kezdődött a Titok c. könyvvel/filmmel. Nálam egyébként még mindig ez a favorit. Viszont azóta sorra jelennek a hasonló írások, dvd-k, és az ember - valljuk be őszintén - néha belezavarodik. Most egy dolog aggaszt. Tovább »

kérés

Sziasztok!

Nagyon szeretnék Gyálon dolgozni a bölcsödébe a most meghírdetett gondozónői állásban. Bár a végzettségem nincs meg. (dolgoztam már bölcsibe de már régen) Abban kérek segítséget ha ez az én utam akkor a végzettség hiánya ne legyen akadálya annak, hogy felvegyenek.
Minden segítséget köszönök. Tovább »

Címkék:

A TITOK - a vonzás törvénye

A titok magával ragad.
Lelked hullámzó örvénye,
rezgéseid, belső magad,
álmod, a vonzás törvénye.

Megszülettünk és tanultunk,
- bárcsak ezt ne tettük volna -
tiltásoktól megváltoztunk,
minden szavunk másképp szólna,
ha a lelkünk tisztasága,
lelkes szívvel tovább élne.
Álmaink csodás virága
kinyílhatna, sosem félne.

Háttérbe húzódna zsenink. Tovább »

Lenne egy kérésem...

Szeretnék kérni Tőletek egy iwiwes meghívót ha valakinek van, megköszönném ha elküldené...
E-mail: csillagvirag@kyara.hu

Hálás köszönetem: Csillagok Virága

Hogyan juthatok el innen, oda?

az ugrásJó szokásomhoz híven 3 könyvet olvasok párhuzamosan. Most éppen Müller Péter: Benső mosoly-át, Esther és Jerry: Kérd és megadatik-ját, és az Így működtesd a Vonzás Törvényét. Ez a szokás azért alakult ki, mert sokszor megfigyeltem, ha kiválasztok hármat és felváltva olvasom, egy sokkal tágabb és értelmezhetőbb világ alakul ki a szemem előtt. Sokkal hatékonyabb leszek és többféle ember szemével látok. Tehát bevált.

A Kérd és megadatik már másodszor "került" a kezemügyébe. "Véletlenül":-) Sokszor megfigyeltem azt is, hogy Tovább »

2008. 02.21. Kívánjatok MA!!! 10 milliószoros erővel hat!

A következőkben olvashatjátok a

10 milliószoros napokat 2008-ban.

Február 21. csütörtök

Május 19. hétfő

Július 6. vasárnap

Október 21. kedd

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.
Fontos,hogy arra gondolj amit teremteni szeretnél az életedben. Tovább »

Keresek egy filmet

Keresek egy filmet, hátha ti tudtok segíteni.
Shirley McLaine: Találd meg önmagad.
Köszi a segítséget.

Teremtünk...

strucc"Kérd, és megadatik..." -én így tanultam. Így is van. De mi van akkor, ha nem azt kapjuk, amit kértünk? Ez nem lehetséges, mert a Vonzás Törvénye teljesít mindent, amit kérünk. Ha nem tetszik az eredmény, rossz volt a kérés. Feng Shui tanulmányaim közben hallottam egy történetet, ami aztán szállóige lett nálunk:" Én nem ilyen lovat akartam!" A történet lényege egy rosszul megalkotott kérés megvalósulása volt. Tegnap találtam egy nagyon hasonló történetet:
"Egy férfi betér az étterembe egy struccal, rendelnek, megebédelnek, majd a pincérnőtől kérik a számlát. -6 dollár 40 lesz- mondja a pincérnő, mire a férfi benyúl a zsebébe és pontosan annyi pénzt vesz elő. Ez a történet napokon keresztül ugyanígy zajlik, mire a pincérnő már nem tudja visszatartani kíváncsiságát és megkérdi: -Mondja, uram, hogyan lehetséges, hogy önnél mindig a pontos öszzeg van? - Évekkel ezelőtt találtam a padláson egy régi lámpát, megdörzsöltem, és kijött belőle egy szellem. Tovább »