hazugságok

Hazudj, ha tudsz

Talán Te is bevallod olykor önmagadnak, hogy régi, viseletes álarcaid szinte összenőttek veled, kényelmetlenek, de változtatni mégis nehéz, mert ugye a megszokás és a félelem az ismeretlentől elég erősen visszatart. Fogadat összeszorítva megígéred önmagadnak, hogy rajtad aztán nem látja a világ, hogyha valami fáj, ha valami elbizonytalanít, gyengít vagy aláz. Tovább »

Hazugságok

Hazugságok

Szándékos félrevezetés, füllentés, átverés, becsapás? Mi a hazugság? Létezik jótékony válfaja? Miért hazudunk? Igaz a mondás, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát?

Utálom a hazugságokat a kicsiket is,és a kegyes hazugságokat is.
Lehet hogy az igazság jobban fáj,de akkor sem szabad hazudnunk.
Csak nézétek meg hány embernek ártototok vele... Tovább »

Masírozunk egyenest a hülyeségbe, és büszkék vagyunk rá!

Egyre többet látom, olvasom, hogy az úgymond ezoterikus körök milyen felfogást igyekeznek az emberekben meggyökereztetni. Ne törődj semmivel, ne gondolkodj, az olyan jó, ne nézd a múltat, csak a jövőt…

A NAGY FENÉT! – mondom erre én. Felmegyek egyes közösségi oldalakra, és egyebet sem látok, mint hogy a nagy felvilágosult ezoterikus csoportok álló nap mással sem törődnek, mint az evészettel, mit együnk, mit ne együnk, és ez megy napi 24 órában, egész héten, egész hónapban, egész évben. Tovább »

Az élet ironiája.-avagy Barátságok=Hazugságok

Régóta figyelem az oldalt...úgy döntöttem klaviatúrát ragadok ...Mert itt a mélypont.

Fiatal vagyok még nagyon de rengeteg dolgon átmentem...És bevallom tudtom nélkül bevonzottam a rossz dolgokat magamnak... Tovább »

Ébredő Emberiség...

ébredésMostanában nagyon ritkán írok az oldalra, főleg ha arról van szó,hogy igazán belső gondolataimat írjam le. Most mégis megteszem. Néhány héttel,hónappal ezelőtt történtek velem dolgok. Hangsúlyozom, VELEM!! Néha láttam, néha hallottam dolgokat, néha olyan megérzéseim voltak,amelyek megtörténtek később. Már nem csodálkozom ezeken.Néha még meg is kérdeztem Kedvesemet: nagyon hülye vagyok? Ő mosolyogva csak annyit mondott: szeretlek.

Már jó ideje értem miért. Hitem alapjait ingatta meg. Hogy mindenki tudja, Tovább »