áramlás

Engedd el a gyeplőt!

engedd el a gyeplőtMostanában úgy érzem, a sok akarattal inkább hátráltattam az Univerzumot abban, hogy a számomra megfelelő irányban alakítsa a sorsomat. Biztos ismeritek ezt, amikor elhatározzuk, hogy nekünk ez kell, meg az kell, és igenis be fogjuk vonzani, így meg úgy akarjuk.
Közben ott van a legbelső Vágy, az ami tökéletesen összhangban lenne a legbelsőbb boldogságunkkal, a valódi önvalónkkal. Ez a Vágy mindig, minden nap, minden percben ott él bennünk, a szívünkben és a fejünkben is. Sajnos a fejünkben viszont sokszor túlkomplikáljuk a dolgokat, és elképzelünk valamit, egy helyszínt, egy tárgyat Tovább »

Áramlás - Flow

Sziasztok mindenki:)

Traveller "Sport és Flow" című blogjában Napfény hozzászólásában olvastam a következőt:

"Olvastad a "Sport és flow" c. könyvet? Abban pontosan arról van szó, amiről írtál. Hogy a sport által nagyon könnyű flow (áramlat) élményhez jutni. Az ember belemerül az adott pillanatba és megszűnik minden más. Tovább »

Áramlás

Házba benne lakik odabent egy ember ottan a házban bent. Bezár minden ajtót, ablakot, a redőnyöket is leengedi majd elvágja a telefon kábelt. Elkezd lefele menni. Le ahol a pincének kéne lennie. Na mármost itt nincs pince. Csak megy lefele több emelet mélyre. Egyre lejjebb és egyre szűkebb helyekre. Kis pici zsúfolt szobákon át. Nyomasztó érzés keríthetné hatalmába. Tovább »

Címkék:

Autentikusnak lenni

autentikusSzámomra mindig merész kijelentésnek tűnik, ha valaki arról nyilatkozik határozottan, nincs szükség semmiféle külső segítségre, mert autentikus énje tökéletesen elirányítja a világban, ezért minden szentkönyv ami íródott, minden próféta aki született, minden tanítás ami elhangzott már kevés ahhoz képest amit Ő magában elért. Hogy nincs szükség vallásra (bár a Bibliából idéz), nincs Isten vagy ember rajta kivül aki hatalmasabb, mint a saját belső hangja. Ezért akartam feltenni Mihály arkangyal néhány héttel ezelőtti üzenetét (bár lehet, hogy ez a név is csak egy a sok közül az olyan ember számára aki már a saját bűvköréből nem tud kimozdulni). Azért egy próbát megér. Tovább »